Emektar laptopumun ihtiyacımı karşılayamaması sebebiyle yeni laptop almaya karar verdim. Laptopu AutoCad Dialux gibi programlar ve Knight LOL gibi çok ağır olmayan oyunları oynamak için alıyorum. Beni rahatlıkla idare edip rahat ettirecek bir laptop arıyorum. Monster marka laptoplar ilgimi çekti.
Abra A7 V5.4.3 17.3" Oyun Bilgisayarı
modeli ile Abra A5 V11.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
Modeli arasında kaldım. 1TB bir hafızaya açıkcası ihtiyacım yok. 240 GB bir hafıza bana yeterli. SSD farkını görür müyüm SSD'li olan modeli alsam? Yoksa SSD alacaksın diye ekran kartı ve işlemciden kısman saçmalık o ekran kartı ve işlemcideki düşüş zaten SSD'ye bedel diye mi yorumlarsınız? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Abra A7 V5.4.3 17.3" Oyun Bilgisayarı
modeli ile Abra A5 V11.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
Modeli arasında kaldım. 1TB bir hafızaya açıkcası ihtiyacım yok. 240 GB bir hafıza bana yeterli. SSD farkını görür müyüm SSD'li olan modeli alsam? Yoksa SSD alacaksın diye ekran kartı ve işlemciden kısman saçmalık o ekran kartı ve işlemcideki düşüş zaten SSD'ye bedel diye mi yorumlarsınız? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: