Uday Keklikci
Centipat
Hazır sistem olsun lütfen. Kendim toplayamayacağım. Monitör de dahil olsun. Eğer sistem iyiyse 100-200 TL aşabilir. Yardımlarınızı bekliyorum.
Evet çok güzel bir sistem ama kasa iyimidir acaba.Kasayı Ranker Cygnus seçip alabilirsin.![]()
Sinerji Venom Ryzen 5 4500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6500XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Venom Ryzen 5 4500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6500XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasa gayet güzeldir. Sinerji'nin kendi markası. Kardeşim farklı bir modelini kullanıyor. Bu modelin güzelliği ön tarafının komple mesh yapıda olması ve 4 adet fanla gelmesi.Evet çok güzel bir sistem ama kasa iyimidir acaba.
Sen bu sistemleri aldığına emin misin? Sürekli farklı fiyat aralığında sistem istiyorsun da merak ettim.
Örneğin bu konu: Sinerji Neon B-45 alınır mı? - Technopat Sosyal
Ya da bu konu: Donanım Arşivi Uber vs Teknobiyotik P1 Killer - Technopat Sosyal
Senin de önerebileceğin bir sistem var mı?Sen bu sistemleri aldığına emin misin? Sürekli farklı fiyat aralığında sistem istiyorsun da merak ettim.
Örneğin bu konu: Sinerji Neon B-45 alınır mı? - Technopat Sosyal
Ya da bu konu: Donanım Arşivi Uber vs Teknobiyotik P1 Killer - Technopat Sosyal
Tabi ki de hayır sizi oyalamak istemem. Sizin bana yardımınız çok oldu teşekkür ediyorum. Ya aslında anlatsam işin içinden çıkılmaz uzun hikaye. Bir hatam olduysa özür diliyorum.5.000 lira + 144Hz monitör için bütçe varken nasıl oluyor da bir anda 3.500 liraya monitör dahile düşüyorsunuz? Yaklaşık 3.000 TL bütçeniz düşüyor. Az para değil, 300-500 oynasa tamam. Hadi 1000 lira olsun.
Hatta hatırlıyorum ilk katıldığınızda da çok farklı bir sistem istemiştiniz.
Eğer öylesine istiyorsanız hiç kendimizi yorup zaman harcamayalım yani. Yıllar sonra alacağınız PC'yi şimdiden seçme planınız varsa vazgeçin. Alma niyetiniz de varsa net bütçenizi belirtin yardımcı olalım. Bir hafta 6.500, bir hafta 3.500 liralık sistem istemek saçma.
B450M S2H yapmasam olur mu? Onun yerine SSD yi 480 GB yapmayı düşünüyorum. Aralarında çok fark olur mu?Önemli değil, bu bütçe için monitör dahil ayrı ayrı toplarsak zor. Arkadaşın attığı sistemde anakartı da B450M S2H olarak değiştirip alabilirsiniz. PSU dandik fakat yapacak pek de bir şey yok açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.