3500 TL Monitör Dahil Hazır Sistem Önerisi

Sen bu sistemleri aldığına emin misin? Sürekli farklı fiyat aralığında sistem istiyorsun da merak ettim.

Örneğin bu konu: Sinerji Neon B-45 alınır mı? - Technopat Sosyal
Ya da bu konu: Donanım Arşivi Uber vs Teknobiyotik P1 Killer - Technopat Sosyal
:) Bütçem değişiyor.
Sen bu sistemleri aldığına emin misin? Sürekli farklı fiyat aralığında sistem istiyorsun da merak ettim.

Örneğin bu konu: Sinerji Neon B-45 alınır mı? - Technopat Sosyal
Ya da bu konu: Donanım Arşivi Uber vs Teknobiyotik P1 Killer - Technopat Sosyal
Senin de önerebileceğin bir sistem var mı?

5.000 lira + 144Hz monitör için bütçe varken nasıl oluyor da bir anda 3.500 liraya monitör dahile düşüyorsunuz? Yaklaşık 3.000 TL bütçeniz düşüyor. Az para değil, 300-500 oynasa tamam. Hadi 1000 lira olsun.

Hatta hatırlıyorum ilk katıldığınızda da çok farklı bir sistem istemiştiniz.

Eğer öylesine istiyorsanız hiç kendimizi yorup zaman harcamayalım yani. Yıllar sonra alacağınız PC'yi şimdiden seçme planınız varsa vazgeçin. Alma niyetiniz de varsa net bütçenizi belirtin yardımcı olalım. Bir hafta 6.500, bir hafta 3.500 liralık sistem istemek saçma.

5.000 lira + 144Hz monitör için bütçe varken nasıl oluyor da bir anda 3.500 liraya monitör dahile düşüyorsunuz? Yaklaşık 3.000 TL bütçeniz düşüyor. Az para değil, 300-500 oynasa tamam. Hadi 1000 lira olsun.

Hatta hatırlıyorum ilk katıldığınızda da çok farklı bir sistem istemiştiniz.

Eğer öylesine istiyorsanız hiç kendimizi yorup zaman harcamayalım yani. Yıllar sonra alacağınız PC'yi şimdiden seçme planınız varsa vazgeçin. Alma niyetiniz de varsa net bütçenizi belirtin yardımcı olalım. Bir hafta 6.500, bir hafta 3.500 liralık sistem istemek saçma.
Tabi ki de hayır sizi oyalamak istemem. Sizin bana yardımınız çok oldu teşekkür ediyorum. Ya aslında anlatsam işin içinden çıkılmaz uzun hikaye. Bir hatam olduysa özür diliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı