Kasa fiyatından kısabiliriz fakat 1060 'in 3 GB modelini pek önermiyorlar
Bütçeyi 4000 TL yapıp yapmamakta kararsızım ama onerin için teşekkür ederimGeriye kalan para ile monitör alınabilir.
Sinerji Neon Serisi (Asus) Ryzen 5 1400/8 GB/1 TB/GTX1050ti(4GB)
Bütçe 4000 Tl yapılırsa alınabilir.
Elimizden geldiğince 4000 TL 'ye çıkmamasını sağlayalım fiyatın ama mecbur kalırsak kendimi zorlarım monitör için belli bir standartım yok ortalama boyutlarda bir monitör yeterli olur benim içinEtiket için teşekkür ediyorum. O halde 4.000 TL bütçe ile monitör dahil sistem topluyoruz öyle mi?
Monitör için boyut ne olmalı sizin için?
Elimden geldiğince 4000 e varmaması için uğraştım ama 16 gb ram ile zor. Ramleri 2400 mhz yaparak fiyatı çekebilirsiniz, monitörden kısabilirsiniz standart bir monitör istiyorsanız. Ama benim önerim 8 gb ram almanızdır. Ama uğraşırsanız alttakinde de sıkıntı yoktur. Bu arada sitede daha ucuz 1050 Tİ lar var ama mağazalarda olduğunu söylüyor sepete eklenmiyor.Elimizden geldiğince 4000 TL 'ye çıkmamasını sağlayalım fiyatın ama mecbur kalırsak kendimi zorlarım monitör için belli bir standartım yok ortalama boyutlarda bir monitör yeterli olur benim için
Hocam tavsiyeniz için çok teşekkürler SSD eklemeyi bende çok istiyorum onun dışında ufak bir sorum daha olacak 8 GB RAM önümüzde 1-2 sene beni idare eder mi?Intel - AMD olarak iki sistem atacağım ayrı ayrı sitelerden. İkisi arasından tercihinizi yaparsınız.
AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz Soket AM4 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 8 GPU İşlemci - incehesap.com
Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 AMD B350 Soket AM4 Micro ATX 64GB DDR4 Anakart GA-AB350M-GAMING 3 - Nanokatalog
Gskill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog
Inno3D Geforce GTX 1050Ti PCIe 4GB GDDR5 Ekran Kartı N105T-1DDV-M5CM - Nanokatalog
Toshiba P300 1TB 7200Rpm SATA 3.5'' (Bulk) HardDisk HDWD110UZSVA - Nanokatalog
PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
SilverStone 500W Strider Serisi 80+ Güç Kaynağı
BenQ 21,5
Intel olarak i3 8100 ve H310 anakart tercih edebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak SSD eklenebilir ancak şiddetle öneriyorum. Adata SU800 128 GB en F/P SSD'lerden birisidir.
Uğraştığın için teşekkür ederim aslında parçaları teker teker başka sitelerden daha uyguna bulabilirsem bu sistemi de tercih edebilirimElimden geldiğince 4000 e varmaması için uğraştım ama 16 gb ram ile zor. Ramleri 2400 mhz yaparak fiyatı çekebilirsiniz, monitörden kısabilirsiniz standart bir monitör istiyorsanız. Ama benim önerim 8 gb ram almanızdır. Ama uğraşırsanız alttakinde de sıkıntı yoktur. Bu arada sitede daha ucuz 1050 Tİ lar var ama mağazalarda olduğunu söylüyor sepete eklenmiyor.
Eki Görüntüle 291938
Tekrar çok teşekkür ederim önerilerinizi göz önünde bulunduracam1-2 sene idare edemez, şimdi bile zar zor yetiyor.
En yakın zamanda sisteme SSD'siz alırsanız SSD ve 8 GB RAM eklemesi yapın, daha performanslı olacaktır. GTX 1060'lı sistemler toplayanlar olmuş, onları da göz önünde bulundurun derim. @18457294948 kasa, PSU ve anakart dışında güzel parçalar seçmiş.
Tekrar çok teşekkür ederim önerilerinizi göz önünde bulunduracam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.