3500 TL Monitör Dahil Oyun Odaklı Sistem Toplama

İşlemci yüksek olacak diye çok şeyden kısmışsınız. Başlıca A serisi anakart, sonrasında 2133 mhz ram, sertifikasız bir psu.

İşlemci yüksek olacak diye çok şeyden kısmışsınız. Başlıca A serisi anakart, sonrasında 2133 mhz ram, sertifikasız bir psu.

Evet emsal sistemi bizzat kullanıyorum imzamda mevcut.. o/c yapmadan turbo mod ile A serisi bir anakart üzeri 1600+ 3 hdd + 1 ssd + 200w 7950 boost + 5 adet fan çalıştırıyorum aylardır çok da memnunum.. Senelerdir pc toplarken kısılması gereken en son şey olarak işlemciyi kısmıyorum çünkü..

Oc yapmayı düşünüyorum pc 'ye ama tavsiyen için teşekkür ederim

Oc yapmayı düşünüyorum pc 'ye ama tavsiyen için teşekkür ederim
Ryzen serilerinin OC performansları Intel'lere göre pek iç açıcı değildir. Hele ki APU olan 2200 gibi modellerin çok daha kötüdür. Bilginiz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen serilerinin OC performansları Intel'lere göre pek iç açıcı değildir. Hele ki APU olan 2200 gibi modellerin çok daha kötüdür. Bilginiz olsun.
Intel serisi tercih etmeyi düşünüyorum kararsız kaldığım konu GTX 1050 Ti 4 GB mı tercih etsem yoksa 1060 3 GB mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…