3500 TL Monitör Dahil PC Toplama

buraknizamoglu16

Hectopat
Yer
Bursa/Yıldırım
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler arkadaşlar. Ben 3500 TL civarı monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Fakat ekran kartının NVIDIA olmasını istiyorum. SSD olmasına gerek yok onu sonra alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
3482.PNG

Toplam:3482 TL (İnventus)
Beğenmediğin değiştirmek istediğin parça olursa geri dönüş yapabilirsin.

Eki Görüntüle 215114
Toplam:3482 TL (İnventus)
Beğenmediğin değiştirmek istediğin parça olursa geri dönüş yapabilirsin.
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için fakat şey sorucam Gigabyte iyi bir markamıdır MSI alsam farkeder mi hangisini almalıyım ?

Yukarıdaki sistem güzel ancak i3 7100 yerine G4560 alınıp kalan parayla RX470 alınmalı. Çok daha yüksek FPS'ler alınır o şekilde.
NVidia istediğim için onu (1050Ti) tercih ederim büyük ihtimal

Tabiiki size karışamayız ama şoyle ki ben de sistem tavsiyelerinde hep Nvidia tavsiye ederdim, 3 ay sonraki sistemimde de Nvidia kullanırım diyordum ancak öyle ki AMD Rx480 ve 470'te çok iyi iş başarmış. Hem kartlar daha geleceğe yönelik, hem de daha ucuz. Yani benim eski halim gibi "Nvidia'yı üstün ırk" görüyosunuz herhalde :) Rx 470 tercih ederseniz pişman olmazsınız ama dediğim gibi seçim sizin elinizde :D

Tabiiki size karışamayız ama şoyle ki ben de sistem tavsiyelerinde hep Nvidia tavsiye ederdim, 3 ay sonraki sistemimde de Nvidia kullanırım diyordum ancak öyle ki AMD Rx480 ve 470'te çok iyi iş başarmış. Hem kartlar daha geleceğe yönelik, hem de daha ucuz. Yani benim eski halim gibi "Nvidia'yı üstün ırk" görüyosunuz herhalde :) Rx 470 tercih ederseniz pişman olmazsınız ama dediğim gibi seçim sizin elinizde :D
Yok gerçekten üstün ırk falan değil ben AMD kötü diyenlerdende değilim ki yok öyle bişi. AMD istemememin tek sebebi NVidia'da Geforce Experience tarzı uygulamalar daha çok kullanıcı dostu olduğunu düşünüyorum. AMD kötü diyen bir kişiliğim yok. Ki AMD'yi de baya araştırdım başta AMD RX470 alacaktım ama içim rahat etmeyecekti. NVidia ne biliyim daha çok hoşuma gidiyor. Mesela SteelSeries mouse aldım. (Rival 300) Öncesinde Logitech G300S'im vardı memnundum. Fakat su dökülmüştü. Ama keşke almasaymışım dedim. Logitechde daha fazla opsiyon var. Kullanıcı dostu. Diye düşünüyorum. Bir de şu soruma cevap alsam Gigabyte GTX 1050Ti mi MSI GTX 1050Ti mi ?

Yok gerçekten üstün ırk falan değil ben AMD kötü diyenlerdende değilim ki yok öyle bişi. AMD istemememin tek sebebi NVidia'da Geforce Experience tarzı uygulamalar daha çok kullanıcı dostu olduğunu düşünüyorum. AMD kötü diyen bir kişiliğim yok. Ki AMD'yi de baya araştırdım başta AMD RX470 alacaktım ama içim rahat etmeyecekti. NVidia ne biliyim daha çok hoşuma gidiyor. Mesela SteelSeries mouse aldım. (Rival 300) Öncesinde Logitech G300S'im vardı memnundum. Fakat su dökülmüştü. Ama keşke almasaymışım dedim. Logitechde daha fazla opsiyon var. Kullanıcı dostu. Diye düşünüyorum. Bir de şu soruma cevap alsam Gigabyte GTX 1050Ti mi MSI GTX 1050Ti mi ?
Şöyle söyleyeyim; MSI, Asus, Evga, Gigabyte gjbi markalar işini çok iyi yapan firmalardır ve markalar arasında sadece soğutmada bir tık iyileştirme farkı vardır. Malzeme kalitesi açısından hiç sorun olmaz. Yani en ucuz olanı alın.

AMD'nin de yazılımları iyidir. Daha fazla FPS ve gelecek için aynı paraya RX470 + G4560 almanız daha mantıklı (y).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı