3500 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Mümkünse işlemciyi R5 1400 yap. Yaklaşık 250 TL falan fark eder yani.
Yapmak isterdim fakat en fazla 1300X yaparım oda zorla ucu ucuna besliyor diye biliyorum 1060 6GB versiyonunu yeter artar bile bana.Bu arada çok teşekkür ederim tahminimce cuma günü sipariş vercem bu sistemi bu fiyata bundan uygun yok baktığıma göre şuanki şartlar altında.
 
O biraz kullanıcının kararına bağlıdır. Eğer ki beklerim falan derse Ocak ayının sonunu beklesin. Bekleyemem hemen alacağım diyorsa Ryzen almalıdır. 4.000 TL ve üstü bütçeler için Intel sistem tavsiye ediyoruz bir süreliğine. 1.000 TL-4.000 TL arası için Ryzen en idealidir.
 
Ocak ayının sonunda çıkan anakartlar sonrasında şuan toplanan ryzen 3 1200 işlemcili sistemler baya üzülecek gibi. Ben i3 8100 topluyorum ve sanırım H ve B serisi anakartları bekleyeceğim. 2500 TL bütçem var şuan ryzen toplayabilirim ama oyun konusunda intele kafa tutacak bir işlemci değil. Beklemek daha faydalı gibi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı