3500 TL monitör önerisi

şu an en F/P'si. 16K'ya Ryzen sistem satılırken hem 12.nesil işlemci hem de ASUS ROG STRIX ekran kartı ayrıca 6750XT. Umarım incehesaptakini almamışsınızdır bunu görürsünüz.

Hocam daha almadım bekliyorum yılbaşına kadar güzel bir indirim olmasını.

Hocam bu sisteme @messinicocugu öneri yapabilir ama İtopya'daki sistemdeki kasa markası en azından iyi. Vento'da iyi kendim kullanıyorum fakat thermaltake daha iyi.
En azından B serisi bi anakartla özelleştirebilme şansı verselerdi çok iyi olurdu ama bu sisteme H seviyesinde bi anakartın gideceğini düşünmüyorum.

Hocam ben yaz tatilinden beri belki i5 12400F RX 6700 XT sistemleri hep 17k görüyordum. Bu 6750XT ve 17600TL. Yani gayet uygun. Anakart değil de benim aklımda tam tersi 650W yeter mi düşüncesi var. Şahsen ekran kartım 2K kartı fakat ben 1080 oynuyorum zoruma gidiyor.

Bunun da anakartı çok giriş seviyesi ama hocam.

Anakart RAM ve SSD'yi yükseltebilirim hocam şu yap dediğiniz varsa.

Şu şekilde alınabilir.

Hocam ben yaz tatilinden beri belki i5 12400F RX 6700 XT sistemleri hep 17k görüyordum. Bu 6750XT ve 17600TL. Yani gayet uygun. Anakart değil de benim aklımda tam tersi 650W yeter mi düşüncesi var. Şahsen ekran kartım 2K kartı fakat ben 1080 oynuyorum zoruma gidiyor.

Yeterli olur hocam 650W.

En azından B serisi bir anakartla özelleştirebilme şansı verselerdi çok iyi olurdu ama bu sisteme H seviyesinde bir anakartın gideceğini düşünmüyorum.

Anakart çok aklınızda kaldıysa keyfiniz bilir. Attığım sistem diğerlerine kıyas en ucuzuydu çünkü.

Şu şekilde alınabilir.

Yeterli olur hocam 650W.

Diğer sistemi kast etmiştim hocam.

Anakart çok aklınızda kaldıysa keyfiniz bilir. Attığım sistem diğerlerine kıyas en ucuzuydu çünkü.

Sistem çok uygun kesinlikle katılıyorum hocam teşekkür ederim ama anakart bu sisteme olur mu o kadar bilmiyorum açıkçası daha iyi bilenler yorum yaparsa öğrenmiş olurum ben de.

Diğer sistemi kast etmiştim hocam.

Sistem çok uygun kesinlikle katılıyorum hocam teşekkür ederim ama anakart bu sisteme olur mu o kadar bilmiyorum açıkçası daha iyi bilenler yorum yaparsa öğrenmiş olurum ben de.

Hocam hazır sistemlerde hep anakartları böyle yapıyorlar. Fakat anakart takıntınız varsa bile gene de attığım sistem benim çok hoşuma gitti. Arada 1400TL fark var ve sizin İncehesap'ta attığınız sistemle farkları kasa, anakart vb. Hem anakart performansı etkilemiyor o yüzden boş verin. Hatta aradaki 1400TL fark ile monitöre yatırıp 2K alabiliyorsanız, eğer 5K bandında 2K monitör varsa bulmanızı öneririm yoksa artık son hamleyi kendiniz karar verirsiniz. Ayrıca hızlı olmakta fayda var birden stoklar erimesin.

Hocam siz ne düşünüyorsunuz? Gaming Gen ve İncehesap'tan toplam 4 sistem attım size bu da 5. oldu sizce en mantıklısı hangisi? @messinicocugu

Hocam hazır sistemlerde hep anakartları böyle yapıyorlar. Fakat anakart takıntınız varsa bile gene de attığım sistem benim çok hoşuma gitti. Arada 1400TL fark var ve sizin İncehesap'ta attığınız sistemle farkları kasa, anakart vb. hem anakart performansı etkilemiyor o yüzden boş verin. Hatta aradaki 1400TL fark ile monitöre yatırıp 2K alabiliyorsanız, eğer 5K bandında 2K monitör varsa bulmanızı öneririm yoksa artık son hamleyi kendiniz karar verirsiniz. Ayrıca hızlı olmakta fayda var birden stoklar erimesin.

Hocam siz uzun bir süredir fiyatları takip ettiğiniz için güveniyorum fiyatın iyi olduğuna ama acele de etmek istemiyorum mantis diye bir sistem düşmüştü RX 6800'lü yanlış hatırlamıyorsam 18k idi sizce yılbaşına kadar böyle bir sistem gelmez mi?

Hocam siz ne düşünüyorsunuz? Gaming Gen ve İncehesap'tan toplam 4 sistem attım size bu da 5. oldu sizce en mantıklısı hangisi? @messinicocugu

Hocam siz uzun bir süredir fiyatları takip ettiğiniz için güveniyorum fiyatın iyi olduğuna ama acele de etmek istemiyorum mantis diye bir sistem düşmüştü RX 6800'lü yanlış hatırlamıyorsam 18k idi sizce yılbaşına kadar böyle bir sistem gelmez mi?

Bilemiyorum evet o sistem çok iyiydi bende o sistemin bir düşüğü RX 6700 XT sistemi almıştım.

Bilemiyorum evet o sistem çok iyiydi bende o sistemin bir düşüğü RX 6700 XT sistemi almıştım.

Kafam aşırı karışık açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. :D

Hocam büyük ihtimal bugün sizin attığınız sistemi alacağım gibi duruyor tabii @messinicocugu'dan haber bekliyorum.

Son düzenleme:
Kafam aşırı karışık açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum. :D

Hocam büyük ihtimal bugün sizin attığınız sistemi alacağım gibi duruyor tabii @messinicocugu'dan haber bekliyorum.

İtopya'da genellikle böyle sistemler maksimum 1 gün dayanıyor her an bitebilir. Haberi anakart için bekliyorsanız herhangi bir performans düşüşü olmayacak. Zaten attığınız sistemlerde de 4 RAM slotu ve 2 tane M.2 slotu hariç hiçbir artısı yok tabii daha günceller ama hiç sıkıntı olmaz alın gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı