3500 TL monitör önerisi

Draxel

Hectopat
Monitör
Samsung, ViewSonic, Acer
Öncelikle merhaba. Dün bir sistem topladım. Sisteme de monitör arıyordum başta Hepsiburada'ya baktım. Orada araştırma yaparken almışken Samsung alayım dedim ve bu ürünü satın aldım: Samsung. Bugün amazona baktığımda ise daha uygun fiyatlı daha iyi özelliklerde ürünler buldum. Bunlar da ViewSonic ve Acer. 500-600 TL sıkıntı değil ama sizce hata mı yaptım. İade edip altta belirttiğim ürünlere mi yöneleyim? Yoksa Samsung iyi midir? Teşekkürler

Aldığınız monitörün kronik ghosting sorunu var diye biliyorum. Keşke satın almadan önce burada konu açsaydınız. Bence iade edin burada iyi bir tavsiye aldıktan sonra karar verin.

Odyssey G3 kronik sorunlu bir monitör, iade etmenizi öneririm. İade ettikten sonra yeni konu açmanızı öneririm, orada daha iyi tavsiyeler verilecektir. Odyssey G3'e bir daha bulaşmayın. Ghosting sorunu çok fazla var.

İade edin. Attığınız monitörlerin hepsi sorun yaşanabilecek monitörler.
Lenovo G24-20 alabilirsiniz. 3400 TL.
Konu dışı olacak ama bu monitörü ilk defa gördüm çok şık görünüyor ama performansı nasıl acaba? Dell G2422HS ile kapışabilir mi ki fiyatı da gayet uygun. Bundan birkaç ay önce indirimde GIGABYTE 23.8" G24F-2 vardı 3399 TL'ye ona çok yükselmiştim acaba bu 3 monitör arasında hangisi daha iyidi?

Konu dışı olacak ama bu monitörü ilk defa gördüm çok şık görünüyor ama performansı nasıl acaba? Dell G2422HS ile kapışabilir mi ki fiyatı da gayet uygun. Bundan birkaç ay önce indirimde GIGABYTE 23.8" G24F-2 vardı 3399 TL'ye ona çok yükselmiştim acaba bu 3 monitör arasında hangisi daha iyidi?
Dell en iyisi aralarında. Gigabyte ve Lenovo kapışır. Gigabyte alıcısı fazla olduğundan dolayı sorun yaşayan da fazlaydı. Lenovo az sattı ama sorunsuz satıyor. Gigabyte G24 F2 şu an stokta yok internette. 3400 TL bütçe ile en iyi seçenek şu an Lenovo G24-20.

İade edin. Attığınız monitörlerin hepsi sorun yaşanabilecek monitörler.
Lenovo G24-20 alabilirsiniz. 3400 TL.
Tam bir monitör çöplüğü var resmen.
Uzun zamandır bende monitör arıyorum, tamam karar verdim diyorum yeni bir monitörle karşılaşıyorum, böyle yapa yapa bir ürün alamadım. Bahsettiğiniz Lenovo'da kaldı şimdi de aklım. Nasıldır acaba bir araştırayım. :)
Dell içlerinde en iyisi ama hem stok yok hem de bütçe olarak daha üstte maalesef.
Ben şu Lenovo G24-20'yi bir araştırayım.:)

Tam bir monitör çöplüğü var resmen.
Uzun zamandır bende monitör arıyorum, tamam karar verdim diyorum yeni bir monitörle karşılaşıyorum, böyle yapa yapa bir ürün alamadım. Bahsettiğiniz Lenovo'da kaldı şimdi de aklım. Nasıldır acaba bir araştırayım. :)
Dell içlerinde en iyisi ama hem stok yok hem de bütçe olarak daha üstte maalesef.
Ben şu Lenovo G24-20'yi bir araştırayım.:)
Alın benden de o kadar diyorum tamamdır buldum en iyisi bu bütçeme sonra bir bakıyorum Lenovo gibi şık monitörler karşıma çıkıyor tasarımı çok hoşuma gitti çok güzel duruyor çerçevesiz olması falan eğer performansı da süperse kaçırmadan alırım beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı