3500 TL monitör önerisi

Bütçe
3500

Bu durumda XG2405-2 öneririm size hem yeterli olacak hem de fiyatı sizin için daha uygun olacaktır ancak güvenilir bir yerden almaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Ben de ölü piksel olayından çekindiğim için Amazon'dan aldım. Amazon eğer gerçekten mağduriyet yaşarsanız böyle konularda çok yardımcı oluyor. Neyse ki ölü piksel vs. çıkmadı. Amazon harici diğer satıcılar uğraştırıyor diye biliyorum, 5 ölü piksele kadar almıyoruz vs. gibi saçma şeyler söylüyor çoğu.

Monitör konusunda ise önceki monitörüm TN panel olduğundan dolayı benim için panel kalitesi çok önemliydi ancak CS oynadığım için tepkime hızından da feragat etmek istemiyordum. O nedenle hem GtG 1 ms hem de IPS panel bir monitör aradım. Genelde IPS panel monitörler MPRT 1 ms oluyor. Hatta neredeyse tamamı öyle denilebilir. Bu monitörün hem GtG 1 ms hem IPS olması ilgimi çekti. Üzerine her yöne hareket edebilen asansörü de olduğundan bu ürünü tercih ettim. Hem renk canlılığı olarak hem tepkime hızı olarak çok memnunum. Tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…