3500 TL monitör önerisi

Bütçe
3500
Önermiş olduğunuz ürün çok güzel fakat konsol oyuncusu olduğum için DisplayPort kullanamıyorum maalesef. Taşınabilir bilgisayarları tercih ediyorum gündelik kullanım için. Ayrıca konsolun 120 FPS üzeri desteği yok zaten çoğu oyunu 60 FPS olarak oynamak zorundayım. Benim için kronik sorunu olmayan, sıkıntı yaratmayacak renkleri canlı olan bir monitör lazim.

Bu durumda XG2405-2 öneririm size hem yeterli olacak hem de fiyatı sizin için daha uygun olacaktır ancak güvenilir bir yerden almaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Nereden satın aldınız acaba? Teknoloji biraz şans işi olduğu için ölü piksek vb. sorunlarda iade edebilme şansımın yüksek olacağı, ürünün arkasında duran firmalardan satın alabilmek elzem bu durumlarda. Ayrıca deneyimlerinizi detaylı paylaşabilirseniz sevinirim.
Ben de ölü piksel olayından çekindiğim için Amazon'dan aldım. Amazon eğer gerçekten mağduriyet yaşarsanız böyle konularda çok yardımcı oluyor. Neyse ki ölü piksel vs. çıkmadı. Amazon harici diğer satıcılar uğraştırıyor diye biliyorum, 5 ölü piksele kadar almıyoruz vs. gibi saçma şeyler söylüyor çoğu.

Monitör konusunda ise önceki monitörüm TN panel olduğundan dolayı benim için panel kalitesi çok önemliydi ancak CS oynadığım için tepkime hızından da feragat etmek istemiyordum. O nedenle hem GtG 1 ms hem de IPS panel bir monitör aradım. Genelde IPS panel monitörler MPRT 1 ms oluyor. Hatta neredeyse tamamı öyle denilebilir. Bu monitörün hem GtG 1 ms hem IPS olması ilgimi çekti. Üzerine her yöne hareket edebilen asansörü de olduğundan bu ürünü tercih ettim. Hem renk canlılığı olarak hem tepkime hızı olarak çok memnunum. Tavsiye ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı