Kâğıtüstü verilere bakılarak monitör alınmaz. 1ms yazıp 9ms çıkan var. 3ms yazmasının bir önemi yok yani. Hatta bazen dürüstlük yapıp gerçek değerini yazabiliyorlar. O yüzden ben bir sakınca göremiyorum.
Kâğıtüstü verilere bakılarak monitör alınmaz. 1ms yazıp 9ms çıkan var. 3ms yazmasının bir önemi yok yani. Hatta bazen dürüstlük yapıp gerçek değerini yazabiliyorlar. O yüzden ben bir sakınca göremiyorum.
Bana söyleme dostum bunları. İncelemesini buldum monitörün şimdi. Taş gibi monitör çıktı fiyatına göre. Renk gamutu fiyatına göre baya iyi, parlaklığı çok iyi ve kontrastı ortalama. Kritik bir eksisi yok. 4k'nın altında düzgün monitör bulamıyordum artık ne önereceğimi buldum.
En ucuz ViewSonic VA240-H 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VA240-H 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör özelliklerini incele, 2.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Acer'ın kontrastı ve parlaklığı aşırı düşük. Bir incelemede 200nit diğerinde 275nit çıkıyor. Ayrıca 670:1 kontrast oranı var. Bu rezalet bir değer. TN panel ayarında yani.
800:1 kontrast vs 1200:1 kontrast. Her ikisi de IPS panel ve görüntü kalitesi farkı çok fazla. 670:1 daha da kötü. Ayrıca akşam vakti parlaklığı kısayım dersen kontrast oranı daha da kötü çıkıyor. Bu monitörü önermek saçmalık. KTC almak çok daha mantıklı.
Tepki süresi kötü. Ayrıca stok ayarlarda bile overshoot yapıyor.
Renk gamutu Fiyatına göre renk gamutu oldukça iyi. SRGB'nin tamamını almış, ayrıca volume değeride iyi. DCI-P3 ve adobe rgb renk gamutları da oldukça yüksek...