3500 TL monitör önerisi

Bütçe
3500
Ktc'nin nasıl olduğunu bilmiyoruz. Ayrıca bu özelliklere sahip monitörler en az 500'e falan satılıyor. İkisi de kötü yani. Ayrıca ktc 3ms. Bütçe arttırmaya baksın arkadaş bence. https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,969753175.html

Kâğıtüstü verilere bakılarak monitör alınmaz. 1ms yazıp 9ms çıkan var. 3ms yazmasının bir önemi yok yani. Hatta bazen dürüstlük yapıp gerçek değerini yazabiliyorlar. O yüzden ben bir sakınca göremiyorum.

Kâğıtüstü verilere bakılarak monitör alınmaz. 1ms yazıp 9ms çıkan var. 3ms yazmasının bir önemi yok yani. Hatta bazen dürüstlük yapıp gerçek değerini yazabiliyorlar. O yüzden ben bir sakınca göremiyorum.
En düşük ölçülen değeri yazıyorlar. Her marka yapıyor bunu sadece KTC ACER falan değil.

En düşük ölçülen değeri yazıyorlar. Her marka yapıyor bunu sadece ktc Acer falan değil.

Bana söyleme dostum bunları. İncelemesini buldum monitörün şimdi. Taş gibi monitör çıktı fiyatına göre. :D Renk gamutu fiyatına göre baya iyi, parlaklığı çok iyi ve kontrastı ortalama. Kritik bir eksisi yok. 4k'nın altında düzgün monitör bulamıyordum artık ne önereceğimi buldum.

İade var ama ürün outlet sana kalmış almak alttaki önerdiğim Acer düşünebilirsin.

Acer'ın kontrastı ve parlaklığı aşırı düşük. Bir incelemede 200nit diğerinde 275nit çıkıyor. Ayrıca 670:1 kontrast oranı var. Bu rezalet bir değer. TN panel ayarında yani.
800:1 kontrast vs 1200:1 kontrast. Her ikisi de IPS panel ve görüntü kalitesi farkı çok fazla. 670:1 daha da kötü. Ayrıca akşam vakti parlaklığı kısayım dersen kontrast oranı daha da kötü çıkıyor. Bu monitörü önermek saçmalık. KTC almak çok daha mantıklı.

Desktop Screenshot 2025.05.15 - 16.50.44.45.png

Tepki süresi kötü. Ayrıca stok ayarlarda bile overshoot yapıyor.

Desktop Screenshot 2025.05.15 - 16.47.00.36.png

Desktop Screenshot 2025.05.15 - 16.49.49.26.png

Desktop Screenshot 2025.05.15 - 16.54.58.27.png

KTC olanı alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı