3500 TL monitör tavsiyesi

Odyssey serisinin en sorunlu modeli zaten bu da va panel, bu bütçeye ips panel alsanız da iyi bir verim beklemeyin. Va veya ips çok şey farkettirmeyecek en azından kronik sorunlu bir ürün almayın.
O yüzden VP24QGR öneriyorum. GN60R hakkinda da sikayet goruyorum ara sira.

VA panel neden tavsiye edilmiyor? Bilmediğimden soruyorum. Sosyal de tavsiye edenler de var.
Ayni fiyata IPS panel var o yuzden onermiyoruz basitçe anlatırsam.

VA panel neden tavsiye edilmiyor? Bilmediğimden soruyorum. Sosyal de tavsiye edenler de var.

VA panellerde ghosting ve ışık sızması sorunları genellikle daha fazladır. Ghosting, VA panellerin yavaş tepki süreleri nedeniyle belirgin olur. Işık sızması, panelin yapısından kaynaklanır ve karanlık sahnelerde daha fark edilir. IPS paneller, bu sorunlar açısından daha iyi performans gösterir.

Bunu almayı düşünüyorum? Kroniği var mıdır? Nasıldır? 3500 TL üzerine çıkmam mümkün değil.

Bütçenin biraz üzerinde biliyorum ama değecektir.

Bu modele ne dersiniz? İnternetten almayı düşünmüyorum. Satış sonrası desteğin iyi olmaması ve Ölü piksel çıkınca mağazaların sıkıntı yaratabilmesinden ötürü. Vatan, teknosa ya da medimarkttan almayı düşünüyorum. Bütçemi 4000 yapabilirim. Bu arada HDMİ girişi kesin olmalı. Dizüstü bilgisayarımda sadece HDMI girişi var.

Bu modele ne dersiniz? İnternetten almayı düşünmüyorum. Satış sonrası desteğin iyi olmaması ve Ölü piksel çıkınca mağazaların sıkıntı yaratabilmesinden ötürü. Vatan, teknosa ya da medimarkttan almayı düşünüyorum. Bütçemi 4000 yapabilirim. Bu arada HDMİ girişi kesin olmalı. Dizüstü bilgisayarımda sadece HDMI girişi var.

Bunu buldum hocam hemde IPS panel ve yükseklik ayarı da var.

Son düzenleme:

Bu modele ne dersiniz? İnternetten almayı düşünmüyorum. Satış sonrası desteğin iyi olmaması ve ölü piksel çıkınca mağazaların sıkıntı yaratabilmesinden ötürü. Vatan, Teknosa'ya da medimarkttan almayı düşünüyorum. Bütçemi 4000 yapabilirim. Bu arada HDMI girişi kesin olmalı. Dizüstü bilgisayarımda sadece HDMI girişi var.

Bunu buldum hocam hem de IPS panel ve yükseklik ayarı da var.

Vatan, MediaMarkt gibi mağazalar sizin gibi düşünen insanları kendine çekiyor, aynı ürünü pahalı fiyattan satıyorlar. HDMI kullanarak 144Hz almak ise zaten biraz sıkıntılı bir durum çünkü hem Laptop'unuzun, hem monitörün, hem de kablonuzun belli bir sürümün üstünde HDMI desteğine sahip olması gerekir.

Vatan, MediaMarkt gibi mağazalar sizin gibi düşünen insanları kendine çekiyor, aynı ürünü pahalı fiyattan satıyorlar. HDMI kullanarak 144Hz almak ise zaten biraz sıkıntılı bir durum çünkü hem Laptop'unuzun, hem monitörün, hem de kablonuzun belli bir sürümün üstünde HDMI desteğine sahip olması gerekir.
Daha önceden 2 kez internetten ürün alıp, satıcı arkasında durmadığı için mahkeme yoluyla hakkımı aldım. O yüzden yanaşmıyorum. Ama bilinen mağazalardan vatan gibi aldığınız zaman problem yaşayınca en azından muhatap buluyorsunuz. Teknoloji şans işidir. Vatandan aldığım şeylerde de problem yaşadım. Ama değişim ya da tamir hizmeti sundular en azından. Mahkeme kararı için aylarca beklemeye gerek kalmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı