3500 TL Monitörlü Sistem Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Affedersin de saçmalama. Neresi kötü işlemcinin? Ben o işlemciyi kullanıyorum ve şu anda hiçbir sorununu görmedim. Overclock yapmayacaksa bu sistemi tercih edebilir. Hiçbir sorun yok.
1- Bütçesini aşıyor.
2- Monitör dahil demiş konuyu açan kişi. Ben senin sisteminde monitör göremedim.
3-Sadece oyun için İ7 4790'a gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş benim topladığımı alabilirsin. Monitör koymayı unuttum.

Heh. Senin topladığın da iyi değil ki. RAM Cl11. CL9 olmalıydı. Zalman kasalar çok kötü. Kasa olarak Gigabye, Corsair ya da Cooler Master seçmek gerek kalite için. SSD de Sandisk yerine Kingston ya da Samsung olmalıydı. Kalite önemlidir (sandisk kötü demiyorum ama Kingston ve Samsung daha iyi tercihler. ) . Ve en önemlisi yanlış ekran kartını koymuşsun.

Ya arkadaşlar neden GTX 770 koyuyorsunuz şu ilk sayfada ya da 2. sayfada AMD işlemcili GTX 780'li topladığımı alabilir arkadaş işte.

Ya arkadaşlar neden GTX 770 koyuyorsunuz şu ilk sayfada ya da 2. sayfada AMD işlemcili GTX 780'li topladığımı alabilir arkadaş işte.
Topladığın ilk ve ikinci sistem de kötü olmuş maalesef. Hem Amd işlemci konusunda bitti artık. AM3+ platformuna destek verilmeyecekmiş duyduğum kadarıyla. Ayrıca oyun sistemine GTX 780 konulmaz. R9 290 konur. Hem daha ucuz hem de daha performanslı.

@BlackBelt arkadaşım sen de toplar mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı