f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2020 #11 Muratbekcii dedi: Hocam ben bütçe olarak 4500 e kadar çıkabilirim o yüzden sordum. Ryzen5 3400g 2x8 16gb RAM 240 GB ssd yapsak performans alır mıyım yoksa ryzen 3 3100 mü daha sağlıklıdır Genişletmek için tıkla... Eğer kendiniz için topluyorsanız arkadaşın konusuna yazmayın. Yeni konu açın.
Muratbekcii dedi: Hocam ben bütçe olarak 4500 e kadar çıkabilirim o yüzden sordum. Ryzen5 3400g 2x8 16gb RAM 240 GB ssd yapsak performans alır mıyım yoksa ryzen 3 3100 mü daha sağlıklıdır Genişletmek için tıkla... Eğer kendiniz için topluyorsanız arkadaşın konusuna yazmayın. Yeni konu açın.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 5 Ekim 2020 #12 Muratbekcii dedi: APU sistem hocam ekran kartı dahili Vega 11. SSD daha mantıklı tabii. İleride 1TB HDD alınabilir. Genişletmek için tıkla... APU sistem mantıklı mı peki. f3turan dedi: Eğer kendiniz için topluyorsanız arkadaşın konusuna yazmayın. Yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... Sizce APU sistem nasıl iş görür mü?
Muratbekcii dedi: APU sistem hocam ekran kartı dahili Vega 11. SSD daha mantıklı tabii. İleride 1TB HDD alınabilir. Genişletmek için tıkla... APU sistem mantıklı mı peki. f3turan dedi: Eğer kendiniz için topluyorsanız arkadaşın konusuna yazmayın. Yeni konu açın. Genişletmek için tıkla... Sizce APU sistem nasıl iş görür mü?
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #13 suskunkedi dedi: APU sistem mantıklı mı peki. Sizce APU sistem nasıl iş görür mü? Genişletmek için tıkla... İş görür. Düzgünce toplanırsa tabi.
suskunkedi dedi: APU sistem mantıklı mı peki. Sizce APU sistem nasıl iş görür mü? Genişletmek için tıkla... İş görür. Düzgünce toplanırsa tabi.