3500 TL monitörlü sistem toplama

Chieff

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Yıllarca dizüstü ile oyun oynadıktan sonra masaüstü sisteme geri dönüş yapmaya karar verdim. Ekran görüntülerinde eksik olan HDD WD 1 TB 7200 RPM modeli. 200 TL civarında olan bir HDD. Sistemi böyle düşündüm parçaları kendimce liseden kalma bilgilerim ile seçtim. Bu sistem oyunlarda nasıl bir performans sağlar bana? Bundan öte parçalar uyumlu mu? Bir diğeri PSU yeterli gelir mi? Kafam da böyle sorular var. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Adsız.png

Düşüncelerini paylaşacak bir technopat varmıdır?

Ekran kartı bu sisteme düşük kalmış gibi geldi bana.

Ekran kartını RX570 veya RX580 tercih edin fakat stoklarda yok bekleyebilirsiniz.

RX580 bütçeyi aşar. RX570 veya RX470 tercih edebilirsiniz.

Bu kasanın PSU'suz olanını kullanıyorum, gayet güzel. PSU olarak da High Power 600W 85+ modelini öneririm.
Hepsiburada'dan almak zorunda değilseniz başka sitelerden aynı parçaları daha uygun fiyata toplayıp, artan parayla ekran kartını yükseltebilirsiniz.

8gb ram artık yetersiz gelmeye başlamadımı oyunlarda ? 16 gb olması gerekir ve bütçenin arttırılıp bi miktar daha güçlü ekran kartının alınması gerekir biraz daha sabrederek biriktirmelisin.

Sistem olmamış gibi duruyor.
Olmamış ise eksiklerini söyleyebilirmisiniz?

Bu kasanın PSU'suz olanını kullanıyorum, gayet güzel. PSU olarak da High Power 600W 85+ modelini öneririm.
Hepsiburada'dan almak zorunda değilseniz başka sitelerden aynı parçaları daha uygun fiyata toplayıp, artan parayla ekran kartını yükseltebilirsiniz.
Başka sitelerin güvenirliğinden endişe ediyorum o yüzden daha çok hepsiburada ve vatandan toplamaya çalışıyorum.

Bir sisteme 3500TL veripde GTX1050 Ti almak mantıksız. İleriye dönük bir sistem toplayacağımız için ben size toplayacağım fakat monitörler hakkında bilgim yok monitörü sizin seçtiğiniz gibi koymayabilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı