3500 TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan RRavyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 197
O zaman denge kontrol padlere bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Şu ürün nasıl? Yine benzer yüzeyi sunuyor sanırım. Görüntü açısından da bana biraz daha hitap ediyor diğerlerine göre.

Hocam o ürün %90 kontrol sunuyor rahat ederim dersen alınır.
Tamamdır hocam, attıklarınız arasından bir seçim yapacağım.

Bu arada üstte sormuştum; ER21 ile Leviathan V4 arasındaki farklar neler? Arasındaki 700TL'lik farka değer mi? Ona göre siparişini vereceğim biraz sonra.

Tamamdır hocam, attıklarınız arasından bir seçim yapacağım.

Bu arada üstte sormuştum; ER21 ile Leviathan V4 arasındaki farklar neler? Arasındaki 700TL'lik farka değer mi? Ona göre siparişini vereceğim biraz sonra.
Onu @ca9an reise sor leviathan v4 kullanıyor kendisi.

Mcu ve batarya en net fark. Zaten Leviathan'da kullanılan mcu batarya konusunda çok iyi, hem mcu farklı olup hem de batarya kapasitesi daha düşük olduğundan kullanım süresi farkı olur. Onun dışında şekil farkları var. Başka da abartı bir fark yok.
Anladım hocam, teşekkür ederim. Palm Grip tutuşu için sizce hangisi daha önde? Elim 17-18CM bu arada.

Anladım hocam, teşekkür ederim. Palm grip tutuşu için sizce hangisi daha önde? Elim 17-18cm bu arada.

Palm için ER daha iyi olur ama elim 20 cm Leviathan'da palm rahatsız etmiyor. İncelemede küçük geliyor demişim ama uzun süredir palm tutmadığımdan rahat ettiğim tutuşu unutmuşum.

Palm için ER daha iyi olur ama elim 20 cm Leviathan'da palm rahatsız etmiyor. İncelemede küçük geliyor demişim ama uzun süredir palm tutmadığımdan rahat ettiğim tutuşu unutmuşum.
Tamamdır, teşekkür ederim. İncelemenize de bir göz atıp bu akşam sipariş ederim. Aklıma takılan ya da sipariş ettikten sonra problem yaşarsam bir fikrinizi alırım yine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı