3500 TL oyun Bilgisayarı Sistem Önerisi

Özgür Tunç

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim bu konularda iyi bir deneyimim ve bilgim olmadığı için sizlerden yardım almanın iyi bir fikir olduğunu düşündüm. Kendimce bir sistem topladım , bunun hakkında yorumlarınızı almak istiyorum. Piyasadaki son ve ağır oyunları (GTA 5- Assassin's Creed Unity- Far Cry 4-Shadow of Mordor vb.) ULTRA düzeyde oynamak istiyorum. Bu sistemdeki ekran kartının yerine MSİ GTX970 gelmesi neyi değiştirir? Yardım edeceğinizi umuyor ve şimdidien teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• 2015-10-07 19.45.41.png
    2015-10-07 19.45.41.png
    272,2 KB · Görüntüleme: 576
Son düzenleme:
PSU ve anakart lüks gibi dursa da aklımda ilerleyen zamanlarda O.C. yapılabilen bir işlemciye geçeceğiniz belirdi. Umarım öyledir, yoksa boş yere almış olursunuz ikisini de. :)
Aslında O.C yapmayı düşünmüyorum :D bu yüzden buna göre siz olsanız bu sistem üzerinde nasıl değişklikler yapardınız?

Gayet iyi bir sistem çıkarmışsınız ve aynı zamana o paraya o GTX 970'i nerden buldunuz ? O paraya kimse bulamıyor öyle ekran kartı :D O ekran kartı en az 1400tl :)
Farklı sitelerde farklı fiyatlar olsa gerek :D yada büyük ihtimalle ben yanlış fiyata bulmuşum :/

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı