En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Almaya değer olan var mı ya da daha iyi sistem öneriniz var mı bu arada üçüncüde 2666MHz'lik anakarta 3000MHz RAM vermişler tavsiyeniz nedir ben bilemedim fiyat performans hangisi daha iyi ya da daha iyi öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
yani onları almaktansa bunu almak daha mantıklı upgrade de yapabilirim aslında ama bir diğer soru bunun içindeki power supply sıkıntı çıkarır mı veya darboğaz gibi herhangi bir sorun yaşanır mı bilmek istedim
Yani onları almaktansa bunu almak daha mantıklı upgrade de yapabilirim aslında ama bir diğer soru bunun içindeki Power Supply sıkıntı çıkarır mı veya darboğaz gibi herhangi bir sorun yaşanır mı bilmek istedim.
Bu sistem gayet guzel fakat 1200 AF bazi islemci agirlikli oyunlarda RX 570i tam besleyemiyor dalgali GPU kullanimi yaşayabilirsiniz almisken 400TL verip 1600 alin kafaniz rahat etsin ileride de RAM veya depolama takviyesi yapabilirsiniz.
Bu sistem gayet guzel fakat 1200 AF bazi islemci agirlikli oyunlarda RX 570I tam besleyemiyor dalgali GPU kullanimi yaşayabilirsiniz almisken 400TL verip 1600 alin kafaniz rahat etsin ileride de RAM veya depolama takviyesi yapabilirsiniz.
Bu sistem gayet guzel fakat 1200 AF bazi islemci agirlikli oyunlarda RX 570i tam besleyemiyor dalgali GPU kullanimi yaşayabilirsiniz almisken 400TL verip 1600 alin kafaniz rahat etsin ileride de RAM veya depolama takviyesi yapabilirsiniz.