3500 TL Oyun Bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jason31

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Sistemim hakkında yorumda bulunur musunuz? İnşallah toplayacağım. GTX780'i tercih ettim. Çünkü R9 290 TRI-X'de fazlasıyla donanımsal ve yazılımsal hata varmış. Sistemim bu karne indirimiyle toplamayı düşünüyorum inşallah, yorumlarsanız ve eksiklerini söylerseniz sevinirim. :)

kasa4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepkime süresi çok fazla bana göre sizinki 5ms benim önerdiğim 2ms oyunlarda farkı anlaşılıyor. Hafta sonu fiyatlar düşecektir. :)

Eray bazı ürünler gereksiz çok fazladan para verip kapasitesiz ürünler seçmişin bunun yerine daha mantıksal olarak oyun canavarı yapabilirsin. Ben bu konuları günlerdir araştırıyorum bende pc toplamayı düşünüyorum şuanda üzerinde calısıyorum .

En başında kasa konusuna gelince parayı o kasaya yatırmam.
Power'ı ucuz almak yerine üzerine bi kasa parası koyar 80 plus 1000W power alırım mantık olarak hard disk konusuna gelince aynı fiyata 2 TB hard diskler mevcut. Sata'ya gerçekci olmak gerekirse anakart harici işe yaramaz çünkü hep şişirme ürünler üzerinde biraz oynanmış sırf 1gb 128 bit fazladan eklenmis o ekran kartına o fiyat verilmez yani performansına gelince hepsi aynı düzeyde calısıyor.

Arkadaşım git burdan :) Biraz araştırma yap. Öğrenmeye ihtiyacın var.

Acı ama gerçekler arkadaşım.
Araştırmaya ihtiyacı olan sizlersiniz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı