Tamam teşekkürler.İşlemci de hiçbir sıkıntı çıkmaz eğer diyorsan paramı arttırabilirim i5 6600 benzeri takarsın. Full kasa alıcam diye boşu boşuna kazık yeme benim anlatmak istediğim bu.
Dostum işlemciyi araştırabilirsin, burada sana kimse bilmediği etmediği, kötü işlemciyi önermez. İşlemci gayet güzel olduğu gibi arkadaşın önerdiği sistemde gayet iyi. Ayrıca o sistemde ssd de var arkadaşlar her şeyiyle dört dörtlük bence 3500 TL'ye bundan daha iyi daha performanslı bir sistem alamazsın diye düşünüyorum.Monitör koyunca 4500 lira oldu evet birazcık fazla :/
Ben biliyorum tek sıkıntı işlemci iyimidir daha önce hiç duymadım.
Dostum işlemciyi araştırabilirsin, burada sana kimse bilmediği etmediği, kötü işlemciyi önermez. İşlemci gayet güzel olduğu gibi arkadaşın önerdiği sistemde gayet iyi. Ayrıca o sistemde ssd de var arkadaşlar her şeyiyle dört dörtlük bence 3500 TL'ye bundan daha iyi daha performanslı bir sistem alamazsın diye düşünüyorum.
Teşekkürler son bir sorum daha var İntel Core İ5 6400 alsam 6402p ile ne fark var arasında ?Önerdiğim işlemci İ5 skylake serisinde bir işlemcidir ve gayet iyidir. O konuda kuşkun olmasın. Ayrıca bu fiyatlara alınabilecek en uygun sistemlerden birini önerdiğimi düşünüyorum.![]()
Smart Cache özelliği var sadece. Ondan biraz daha pahalı.Teşekkürler son bir sorum daha var İntel Core İ5 6400 alsam 6402p ile ne fark var arasında ?
Smart cache özelliği ikisinde de var. Gelip başka youtube kanallarından duyup araştırmadan yanlış yönlendiriliyor. Az daha incelesek aslında doğrusunu göreceğiz.Smart Cache özelliği var sadece. Ondan biraz daha pahalı.
Yalancıların yalancısıyız. Bilmiyordum bunu. Onboard ekran kartı farkı var mı peki ?Smart cache özelliği ikisinde de var. Gelip başka youtube kanallarından duyup araştırmadan yanlış yönlendiriliyor. Az daha incelesek aslında doğrusunu göreceğiz.Intel® Core™ i5-6402P 2.8GHz 6MB Smart Cache
Evet. İ5 6402p hd 510 kullanırken İ5 6400 hd 530 kullanıyor. Zaten oyun sistemi topladığımız için harici bir ekran kartı alıyoruz.Yalancıların yalancısıyız. Bilmiyordum bunu. Onboard ekran kartı farkı var mı peki ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.