3500 TL Oyun için Sistem Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar kısa süre önce böyle bir konu açmıştım fakat bu sefer 500 TL arttırdım bütçeyi, monitör dahil oyun için sistem önerilerinizi alabilir miyim ?

Kısmetse ayın 15'inde satın alacağım toplayacağım sistemi.

Kardeş DVD Yazıcı niye koydun :D Devri bitti onun artık :)

SANTA_FORGET : Z87 Yaptım.

Kardeş DVD Yazıcı niye koydun :D Devri bitti onun artık :)

Arkadaşın ne yapıp yapmayacağına sen karışamazsın, haksız mıyım? Belki bir işine lazım olacak. Olaylara onun açısından da bak biraz.

Ayrıca şunu da eklemek isterim, herkesin görüşleri farklıdır. Arkadaş 3500TL bütçe oluşturmuş ve tüm donanımlardan faydalanmak istemiştir, ben de onu kıramayıp kasanın tüm parçalarını ekledim. Gerisi ona kalmış, ister SSD ve soğutucuyu çıkarır. R9 290X PCS+ için zorlar. O da mı yetmedi, monitörün bütçesini düşürür. Onun açısına kalmış.

İnternet stoklarına bakmana gerek yok. Aşağıda "konumumu kullan" butonuna bas, izin ver ve gör en yakın yeri. Mağazaya gittiğinde 2-3 güne getirtiyorlar zaten yoksa da.

İnternet stoklarına bakmana gerek yok. Aşağıda "konumumu kullan" butonuna bas, izin ver ve gör en yakın yeri. Mağazaya gittiğinde 2-3 güne getirtiyorlar zaten yoksa da.

Anladım, o hâlde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

İşlemci k serisi fakat anakart h87.

Kötü mü demek oluyor bu ?

Bu arada;

R9 290 PCS+ GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 'nı mı alsam yoksa;

R9 290X TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı'nı mı ?

Önünde iki seçenek var, birini seçmelisin.

1) İlk seçenek: SSD, işlemci soğutucu, DVD-RW ve 23.6 inç muhteşem bir oyuncu monitörü dahil bir sistem.

*İlk seçeneği seçersen R9 290 PCS+ alacaksın.

2) İkinci seçenek: SSD, işlemci soğutucu, DVD-RW dahil olmayan bir sistem ve VGA çıkışlı 21.5 inç monitör.

*İkinci seçeneği seçersen R9 290X PCS+ alacaksın.

Karar senin. Ben birinci seçenek derdim.

Not: R9 290x PCS+ al, R9 290X TRI-X alma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı