3500 TL PC Toplama

Batuhan Çetince

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa bir oyun bilgisayarı toplayacağım bi sistem oluşturdum ama pek fazla bilgime güvenmiyorum sistem güzel mi, değişmesi gereken parçaları var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir yorum yaparsanız sevinirim üst sınırım 3500 tl'dir.

.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sistemde tercih edebilirsiniz, soğutucuyu koydum ancak çıkarmayı unutmuşum, onu çıkarabilirsiniz i5-6600 yanında stok fan veriliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    49,9 KB · Görüntüleme: 459
Sanki ekran kartı biraz daha artırılabilir.
O kadar gerekli değil diğer bileşenleri hiçe sayıyorsunuz. Arkadaş fıstık gibi SSD koymuş oraya, kaliteli PSU koymuş. Belleği de 8 GB tek modül koymuş, akıllıca ileride lazım olduğu vakit bir tane daha alır. İşlemci tam kararında olmuş. Yani karton gibi anakarta R9 390X takmak ne kadar akılcı? Böylemi olması lazım?

O kadar gerekli değil diğer bileşenleri hiçe sayıyorsunuz. Arkadaş fıstık gibi SSD koymuş oraya, kaliteli PSU koymuş. Belleği de 8 GB tek modül koymuş, akıllıca ileride lazım olduğu vakit bir tane daha alır. İşlemci tam kararında olmuş. Yani karton gibi anakarta R9 390X takmak ne kadar akılcı? Böylemi olması lazım?
Peki 3600-3700 tl ye pc almayı düşünüyorum 5 güne kadar. Bana da yardımcı olsan. Kaç kere konu açtım cevap yok.

İlk defa bir oyun bilgisayarı toplayacağım bi sistem oluşturdum ama pek fazla bilgime güvenmiyorum sistem güzel mi, değişmesi gereken parçaları var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir yorum yaparsanız sevinirim üst sınırım 3500 tl'dir.

.Eki Görüntüle 156097
Mirror's Edge: Catalyst Sistem Gereksinimleri Yayınlandı - Technopat sistem gereksinimlerine baktınız mı? Bütçende açık varken Bellekleri 16GB yapmanız tavsiye ederim. Bu yıl sonuna kadar çıkacak çoğu oyun da minimum 8GB Bellek isteyecektir ve bir dahaki sene tekrar bir Bellek almakla uğraşarak başınızı ağrıtmanıza ne gerek var? Şimdiden 16GB Bellek alın ve minimum 3 yıl rahat edin!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı