3500 TL PC Toplama

Zotac almanı tavsiye etmem, Gigabayte, MSI, asus bu markalara yönelmen daha faydana olacaktır. @Recep Baltaş zira kendisi de çok tavsiye etmiyor.
Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Bu makalede daha rahat fikir sahibi olabilirsin.
5 Yıl garanti veriyor zotac. Maalesef bu süre MSI - ASUS gibi firmalarda 2-3 yıl ile sınırlı. Isınma problemi de yok zira zaten GTX 1060 pek ısınan bir kart değil. Ülkemizde Zotac pek reklam faaliyeti yürütmediği için yeterince tanınmıyor ama ABD, Kanada, Avrupa'da çokça tercih edilen bir marka benim ingilizce dilindeki sistem toplama videoları ve forumlarda gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zotac almanı tavsiye etmem, Gigabayte, MSI, asus bu markalara yönelmen daha faydana olacaktır. @Recep Baltaş zira kendisi de çok tavsiye etmiyor.
Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Bu makalede daha rahat fikir sahibi olabilirsin.

Dostum tavsiyen için teşekkür ederim ancak Zotac bütçe dostu bir ekran kartı. 5 yıl garanti falan geçtim. Eğer mart ayına kadar ''msı,asus vb. '' gibi markalar indirime girerse onları tercih ederim. Bilgilendirme için çok teşekkürler :)

Arkadaşlar şubat-mart ayında toplayacağım bilgisayarın bütçesi 3500 TL den 4000 TL civarına çıkartma kararını aldım. 7. nesil işlemci kullanacağım. '' işlemci soğutması duruma göre düşünebilirim ancak işlemciye overclock yapmayı düşünmediğim için sonra alacağım. '' . Son topladığım sistem bu ikisi. Doların inişi-çıkışına ve indirimlere göre durum değişebilir. Son sistemde ki düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Bana yardım eden ve zamanını harcayan herkese bir kez daha çok teşekkür ederim. ''3876-4046 TL'' Screenshot_4.png Screenshot_5.png Screenshot_6.png

Dostum tavsiyen için teşekkür ederim ancak Zotac bütçe dostu bir ekran kartı. 5 yıl garanti falan geçtim. Eğer mart ayına kadar ''msı,asus vb. '' gibi markalar indirime girerse onları tercih ederim. Bilgilendirme için çok teşekkürler :)

Arkadaşlar şubat-mart ayında toplayacağım bilgisayarın bütçesi 3500 TL den 4000 TL civarına çıkartma kararını aldım. 7. nesil işlemci kullanacağım. '' işlemci soğutması duruma göre düşünebilirim ancak işlemciye overclock yapmayı düşünmediğim için sonra alacağım. '' . Son topladığım sistem bu ikisi. Doların inişi-çıkışına ve indirimlere göre durum değişebilir. Son sistemde ki düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Bana yardım eden ve zamanını harcayan herkese bir kez daha çok teşekkür ederim. ''3876-4046 TL''Eki Görüntüle 208477 Eki Görüntüle 208478 Eki Görüntüle 208479
Anakart abartı olmuş. Onun yerine b veya h serisi anakart alınabilir ve ordanda tasarruf edilip msi, asus vs. hangisini istiyorsan alabilirsin. Overclock yapmayacağını söylemişsin zaten. Ayrıca teşekkür etmek yerine beğenebilirsin. ;)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı