3500 TL PC Toplama

Müşkülpesent

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar... Azami 3500 TL bütçe ile oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Monitör bu fiyata dahil değil, bu sisteme yine azami 500 TL'lik bir monitör almayı düşünüyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Ben araştırmalarım sonucunda ekteki gibi bir sistem topladım bu sisteme bütçeyi aşmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Sistemi Sinerji, Teknobiyotik veya İtopya'dan toplayacağım. Ekteki sistem İtopya'dan toplandı. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli, bu bütçeyi biriktirmek için epey çaba sarf ettim. Şimdiden teşekkürler...

Dosya Ekleri

• 3500.png
    3500.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 176
Anakartının MHz değerine uygun Ram almanı öneririm 2400MHz yerine 2133MHz almalısın performans farkı yaşamadan fiyattan kısabilirsin bu şekilde alırsan Ramlerin 2133MHz hızında çalışacak.

Monitör gerçekten çok güzel, Freesync destekli olmasi da büyük bir artı bu sistem icin ancak fiyat bütçemi aşıyor. Bu monitörü alamadığım icin üzülüyorum

Anakartının MHz değerine uygun Ram almanı öneririm 2400MHz yerine 2133MHz almalısın performans farkı yaşamadan fiyattan kısabilirsin bu şekilde alırsan Ramlerin 2133MHz hızında çalışacak.
Nedenini anlayamadığım şekilde yüksek MHZ'li RAM'ler daha ucuz. Ben de bu yüzden tercih ettim.

7.nesil islemci B150M ile Bios guncellemesi olmadan calismayacaktir. Kasadan kisip anakartı B250M serisine yukseltebilirsiniz.
Evet bu durumun farkındayım ancak sistemi aldığım siteye toplatacağım onlar da illa ki BIOS'u güncellerler. Peki sizce B150M Bazooka mi, B250M Pro Vdh mi tercih etmeliyim?

Öncelikle merhabalar... Azami 3500 TL bütçe ile oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Monitör bu fiyata dahil değil, bu sisteme yine azami 500 TL'lik bir monitör almayı düşünüyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Ben araştırmalarım sonucunda ekteki gibi bir sistem topladım bu sisteme bütçeyi aşmayacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Sistemi Sinerji, Teknobiyotik veya İtopya'dan toplayacağım. Ekteki sistem İtopya'dan toplandı. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli, bu bütçeyi biriktirmek için epey çaba sarf ettim. Şimdiden teşekkürler...
3.5K.png
3.5K V2.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı