3500 TL Render Bilgisayarı Toplama

Anakart: MSI B150M BAZOOKAFiyat: 345TL
İşlemci: Intel Core i5 6500Fiyat: 797TL
Ekran Kartı: EVGA GTX 970 4GB 256Bit SuperClocked ACX2.0Fiyat: 1442TL
SSD: Corsair 120GB LSB SerisiFiyat: 189TL
Harddisk: Toshiba 1TB Sata3.0Fiyat: 204TL
RAM: HyperX Savage DDR4 16GB 8x2 Dual Kit RAMFiyat: 405TL
Kasa: Xigmatek Ares 1701 500W KasaFiyat: 250TL

Toplam Fiyat
3634,91TL
(Vatan Bilgisayar)
[TBODY] [/TBODY]

Fiyatlar Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır, Dolar kuruna göre değişebilir. Farklı sitelerde daha ucuz fiyatlara toplanabilir.

Toplam Fiyat3634,91TL
(Vatan Bilgisayar)
[TBODY] [/TBODY]
Fiyatlar Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır, Dolar kuruna göre değişebilir. Farklı sitelerde daha ucuz fiyatlara toplanabilir.
Güzel sistem olmuş yeni nesil bunu rahatlıkla alabilirsin sadece kasa ile ilgili biraz tereddüt ettim eminmisin bu kasa gerçek 500W verebileceğine.

Güzel sistem olmuş yeni nesil bunu rahatlıkla alabilirsin sadece kasa ile ilgili biraz tereddüt ettim eminmisin bu kasa gerçek 500W verebileceğine.

İlla gerçek 500W vermesine gerek yok. Yeni nesil 14nm işlemci ve MaxWell mimarili ekran kartlarının güç tüketimleri oldukça az. Yani bu kasa gerçek 500W verse de vermese de rahatlıkla bilgisayarı besleyebilir. Ancak ileride bir upgrade yapılırsa ek bir güç kaynağına ihtiyaç duyulabilir.

Toplam Fiyat3634,91TL
(Vatan Bilgisayar)
[TBODY] [/TBODY]
Arkadaş oyun bilgisayarı istememiş. Ekran kartına o kadar para verene kadar GTX 960 alıp işlemciyi yüksek almak çok daha mantıklı. Sonuçta render yapacak arkadaş.

Arkadaş oyun bilgisayarı istememiş. Ekran kartına o kadar para verene kadar GTX 960 alıp işlemciyi yüksek almak çok daha mantıklı. Sonuçta render yapacak arkadaş.
Render işlemi ama programları 3dmax kullanacak grafik daha önemli.

Yalnız Render sistemine kesinlikle i7 işlemci almalısın. Altı kurtarmaz.
Şuan bende 4460 var ve GTX 970 bütün yükü grafik ekran kartına yükleyebilirsin programına bağlı olarak kullandığı program buna olanak sağlıyor kendi karar vermesi gerek.

render için kullanıcam. produce arkadaşım çok diyemem ama bilgim var bilgi sahibi bir arkadaşımdan da sürekli destek alıyorum sizin yorumlarınızın üstüne.berkay kalkan hocam sanırım nvidia seçicem çünkü dediğim gibi oyun değil sadece render için kullanmayı planlıyorum

3ds max programı kullanılırken ekran kartı, render alırken isteğe bağlı olarak cpu ya da ekran kartından alınabiliyor. o yüzden işlemci daha ağır basıyor çünkü bana zaman kaybettiren render süresi o yüzden işlemciyi daha üst seviye tutmak daha mantıklı geliyor

render için kullanıcam. produce arkadaşım çok diyemem ama bilgim var bilgi sahibi bir arkadaşımdan da sürekli destek alıyorum sizin yorumlarınızın üstüne.berkay kalkan hocam sanırım nvidia seçicem çünkü dediğim gibi oyun değil sadece render için kullanmayı planlıyorum

3ds max programı kullanılırken ekran kartı, render alırken isteğe bağlı olarak cpu ya da ekran kartından alınabiliyor. o yüzden işlemci daha ağır basıyor çünkü bana zaman kaybettiren render süresi o yüzden işlemciyi daha üst seviye tutmak daha mantıklı geliyor
Aynen, render için işlemci çekirdek sayını yüksek tutman lazım, program için ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı