3500 TL RX 480 Sistem Toplama

oturu212112

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Ben 3000-3500 arasi PC toplamaya karar verdim. Aklimda bir sistem var lakin isi bilen abilerimizden yardim almak istedim. :)

CPU i7 6700k 1551 4.0 GHz (1400TL)

Ekran karti olarak radeon rx480 strix 8GB 256 bit (1160 TL)

Anakart Z170A tomahawk AC (635 TL)

RAM'de tekli 16GB dusunuyorum...

Sizce 8-8mi aliyim yoksa tek olarak 16 GB mı?

Power 700w var. Kasam var. Oyun bilgisayari olucak sistemde performans ve hız onemli. Fiyat fazla yukseltmeden onerdiginiz sistem varsa yardimci olur musunuz? İlgilendiginiz icin tesekkurler.

Eğer ileride yükseltirim diyorsan tek 16GB'lık bir RAM daha çok işine yarar fakat performans olarak bir fark yaratmaz. Eğer O.C yapmayı düşünüyorsanız kaliteli bir soğutucu almanızı öneririm. Sistem gayet güzel olmuş hayırlı olsun şimdiden.

Dostum zaten yeterli geliyor genelde ramler 2133 mhz olduğu için dedim. Eğer bütçe kısmak isterse felan yani. Sadece seçenek

arkadaşlar 3500 tl bu sistem nasıl??
upload_2016-10-23_1-35-8.png

Dostum Aerocool hakkında bir şey diyemem. Ama diğerleri gayet güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
technopat incelediği bir kasadır model olarak da hoşuma gitti

yorumlarınız için teşekkürler: birde ekran kartı rx 480 de düşünüyorum ama youtubede gtx 1060-rx480 arasında yapılan testler gtx 1060 önde gördüm sizin bir fikriniz varmı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı