3500 TL RX 480 Sistem Toplama

WalterBishop

Kilopat
Malumunuz piyasa ve dolar durumu enteresan bir şekilde değişken ve kötü durumda. Şimdi ben yazın bilgisayar toplamayı düşünüyordum fakat heves ediyorum onun için size danışacağım. 3500 Bin liraya RX 480 ile bir PC toplamak mantıklı mı şu piyasada? Zen işlemcilerden bahsediliyor doların düşeceği konuşuluyor. Yazın ya da şubat tatilinde PC toplamam bana avantaj kazandırır mı? Ne kadar uzun ömürlü olur 3500 Bin liraya monitör dahil PC toplamam? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen işlemciler beklemeye değer mi, iyi mi geliyorlar? Skylake serisinin önünde mi olacak yoksa fiyat politikasından dolayı mı beklemek doğru olan?
Fiyatlarının uygun olması bekleniyor. AMD her zaman fiyat konusunda agresif bir politika izledi. Ryzen'da da fiyatı uygun olacaktır.

Ryzen işlemciler beklemeye değer mi, iyi mi geliyorlar? Skylake serisinin önünde mi olacak yoksa fiyat politikasından dolayı mı beklemek doğru olan?
İkisi de. Hem önünde olması hem de ucuz olması bir avantaj olacak. Kesinlikle beklemeye değer.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı