Tamamdır hocam, teşekkürlerPiyasayı birkaç aydır takip etmiyorum ve maalesef ki artan fiyatlardan ötürü çok bir öneri yapıp da insanları yönlendirmek istemiyorum; bundan dolayı kusura bakma.
Güvenip etiketlemişsin, teşekkür ederim bunun için fakat çok da yardımcı olamayacağım ne yazık ki.
Hocam:Benim fikrim 1000 TL daha koyup Teknobiyotik a2.5 gibi bir sistem almanız.
Bu yıl laptop almaktan vazgeçtim. 3-3.5 bine 2 yıl falan idare etmesi için APU sistem toplayasım var.
Tamamdır hocam, teşekkürler
Hocam:
2 yıl civarı kullanmak istiyorum, okul açıkken şehir dışında olduğum için bazı tatillerde falan kullanırım. Bunlardan dolayı ve fazla bi' beklentim olmadığı için buna pek bütçe ayırasım gelmedi. İleride laptop alınca bu sistemin akıbetinin ne olacağı belli değil. Daha monitörü, faresi klavyesi var. Yine de öneriniz için teşekkürler.
Muhtemelen uyar, ancak aynısını almakta fayda var her zaman.@448762, @theYagi hocam, bunu alsam nasıl olur? Bu + Viper uyumlu olur mu? Haftaya olacak olan Gaming gecesini mi beklemeli?Apacer Panther Black Gold 8GB (1x8GB) 3000Mhz CL16 DDR4 Gaming Ram (EK.08G2Z.GJC) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mantıklı hocam. Bu PSU sisteme uyarsa sipariş geçiyorum o zaman.Muhtemelen uyar, ancak aynısını almakta fayda var her zaman.