3500 TL sistem tavsiyesi

iamhasansahin

Hectopat
Katılım
18 Ekim 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
3 gündür ciddi anlamda Monster'in Abra A5 v12.1 modelini araştırdım ve bugün tam alacaktım ki artık çevrede masaüstü topla laptop ölümdür sözlerinden bunaldığım için siz bilgili arkadaşlarımdan destek alma ihtiyacı hissettim. Sizce Monster alıp geçeyim mi yoksa aynı paraya sistem toplamak çok daha uzun ömürlü mü olur? Bilgisayarın elbette taşınabilmesi çok iyi ama masaüstü ile arasında kalite anlamında çok fark oynarsa paramı çöpe atmak istemem. Siz değerli arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum. Masaüstü tavsiye eden dostlarımın da monitör dahil 3500 TL'ye sistem toplamasını rica ediyorum.
Film, FIFA 18, BF1, FM 2018, PES 2018, CS:GO amaçlıdır. Uzun ömürlü bir sistem olmasını istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende eski bir laptop kullanıcısı olarak kesinlikle önermiyorum.Ben sadece o şarj cihazının bozulmalarından dolayı rahat 2-3 laptop parası tamire vermişimdir :) Oyun için sizin için böyle bir sistem topladım 200 tl daha bütçe ayırabilirseniz gayet iyi bir sistem ve uzun ömürlüdür ryzen 3 1300x yerine r5 1400 de tercih edilebilir.
toplama öneri.png


Sonradan isteğe bağlı SSD ile 8 gb ram daha ekliyebilirsiniz. Ama SSD almanızı şiddetle öneriyorum :) ( Monitörü bilerek Freesync özellikli önerdim ilerde Amd ekran kartı alırsanız daha uyumlu olur şimdiki bütçenize göre bu gayet yeterlidir).
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı