3500 TL Sistem Tavsiyesi

MehmetBal12

Centipat
Arkadaşlar burada yeniyim, yardımcı olursanız sevinirim. Hazır sistem olabilir. Eğer toplama olursa montaj yapıyorlar mı? Çünkü ben pek beceremiyorum. Monitörü seçtim. Monitör değişebilir, buna dair bir konu açmayı düşünüyorum. AOC C24G1: AOC 24

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar burada yeniyim, yardımcı olursanız sevinirim. Hazır sistem olabilir. Eğer toplama olursa montaj yapıyorlar mı? Çünkü ben pek beceremiyorum. Monitörü seçtim. Monitör değişebilir, buna dair bir konu açmayı düşünüyorum. AOC C24G1: AOC 24

Yardımlarınızı bekliyorum.
Bence monitörden 300-400 lira kadar kısıp 4000TL ile 1660S içeren bir sistem toplayın.

3500TL:
Bunun anakartı B450 ve RAM 16GB yaparak alabilirsin. Kasa biraz kötü ama ne yazık ki seçeneklerde iyi kasa da yok 😟

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Ama 3700 civarı bir şey yapıyor. Malum firmalar dünki Ekran Kartı, SSD, Kasa ve Güç kaynağına ufak zamlar yapmışlar.

Bana sistem parçalarını tek bir site üzerinden önerirseniz mutlu olurum. Farklı sitelerden almak istemiyorum da. Bir de montaj yapabilen bir yer olursa sevinirim bu işlerden pek anlamam da.
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Ama 3700 civarı bir şey yapıyor. Malum firmalar dünki Ekran Kartı, SSD, Kasa ve Güç kaynağına ufak zamlar yapmışlar.
Çok teşekkür ederim ama dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı