3500 TL Sistem Toplama

AMD mi? İntel mi?

• İntel

Oy: 10 90,9%
  • Amd

Oy: 1 9,1%

• Oy verenlerin toplamı
    11

İzmirİkilisi35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. maksimum bütçem 3500 TL. Vatan Bilgisayar' dan toplıyacam. (zorunlu). Gtx 970 olacak. Monitör ve SSD dahil. Güncel oyunları ultra ayarda oynatacak ve render'ı güzel yapan bir bilgisayar istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada yazım hatası yaptıysam özür dilerim, kusura bakmayın.

Bence vatandan toplayacagina internet uzerinden siparis vermen daha uygun kapida odeme veya kredi karti imkanlari sunuyorlar.Bu aralar 3500 tl ye alacagin sistemi 1 ay once 3000 e toplardin yani kur cok artti ve vatanin fiyatlari uctu ama eksen gibi yerler kuru sabit tutarlar bu senin yararina olur.bugun 1350 tlye aldigin karti 3 ay sonra 1200 e gorup uzulme diye soyluyorum.

Bence vatandan toplayacagina internet uzerinden siparis vermen daha uygun kapida odeme veya kredi karti imkanlari sunuyorlar.Bu aralar 3500 TL ye alacagin sistemi 1 ay once 3000 e toplardin yani kur cok artti ve vatanin fiyatlari uctu ama eksen gibi yerler kuru sabit tutarlar bu senin yararina olur.bugun 1350 tlye aldigin karti 3 ay sonra 1200 e gorup uzulme diye soyluyorum.
Kapıda ödeme yapan hangi siteler var ?

• MSI GTX 970 Gaming 4G
  • MSI H97 Gaming 3
  • i5 4690
  • G.SKILL RipjawsX 8 GB(2x4) 1600 MHz
  • WD Blue 1 TB
  • Samsung 850 EVO 120 GB
  • Zalman Z11 NEO+Zalman ZM700-LX
Belirttiğin fiyatta böyle bir sistem toplayabilirsin. İşlemci fanı olarak stok fan kullanılabilir. Sessizlik için CM TX3 EVO alınabilir.
Bu bilgisayarı toplamışsın fakat bana çok tanıdık geldi. Phoenix Oblivion'dan tek farkı soğutucunun olmaması. Dolar sebebiyle Phoenix Oblivion alınabilir.
Yüksek Seviye Oyun Bilgisayarı | Oblivion Serisi

@Camila
  1. MSI, Gainward'dan daha kaliteli, soğutması daha başarılı.
  2. Benim topladığım sistemde H97 Chipset anakart varken, Phoenix Oblivion'da B85M bulunuyor. Yeni nesil Broadwell işlemcileri Phoenix Oblivion desteklemeyecekken, H97 Chipsetli sistem destekleyecektir.
Fakat Oblivion yinede alınabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı