SSD'yi çıkarıp GTX1060 6 GB ya da SSD'yi çıkarmadan RX480 alınabilir.Buyrun
SSD'yi çıkarıp GTX1060 6 GB ya da SSD'yi çıkarmadan RX480 alınabilir.Buyrun
GTX1060 3 GB'lik versiyonun fiyatına ondan daha performanslı olan RX480 8 GB olanını niye almasın ki arkadaş ? Zaten 3 GB VRAM gelecekte ki oyunlar için hem yetmeyecek hem de sadece VRAM'dan değil GPU'dan da kısılmıştır 3 GB versiyonunda.Recep ve Ali abinin dediği gibi, SSD'siz sisteme hayır. 6gb değilde 3gb seçmemin sebebi fiyatın daha uygun olması. Ayrıca gtx 1060 ile Rx480 arasında çok bi fark yok. Arkadaş hangisinde mutlu olacağını düşünürse onu alır. Benim kanaatimce Gtx 1060
AMD ekran kartları, nvidia anakartlarına nazaran daha fazla ısınıyor(Duyduğum bilgi). Daha fazla ısı demek ömrünü daha çabuk doldurması demek. Seçim sebebim bundan ibaret. Yoksa Rx480'in daha performanslı olduğunu ben de biliyorum. Burda amacım daha uygun fiyata bir sistem sunmak.GTX1060 3 GB'lik versiyonun fiyatına ondan daha performanslı olan RX480 8 GB olanını niye almasın ki arkadaş ? Zaten 3 GB VRAM gelecekte ki oyunlar için hem yetmeyecek hem de sadece VRAM'dan değil GPU'dan da kısılmıştır 3 GB versiyonunda.
H170 değilde hem o.c olan önerebileceğin bir anakart varmı anakart h170 almak istemiyorum o yüzden Asrock Fatal1ty Z170 Gaming tercih ettimKasa ve güç kaynağını ayrı alın. Kasayı Dark N10 güç kaynağını Aerecool KCAS 600W 80+ alırsan daha iyi olur. Sistem böyle daha iyi oldu Z170 chipsetli anakart almana gerek yok işlemcin K serisi değil anakartı H170 yaparsan fiyat biraz daha düşer. Önerdiğim sistemde dediğim değişiklikleri yaparsan fiyatı 3600 lira civarına indirirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.