3500 TL stüdyo mikrofonu önerisi

mert11111

Hectopat
Şarkı yapmayı planlıyorum ve bu konuda araştıran bilen birilerinin fikirlerine açığım. Bütçem 3000-4000 ve ses kartım yok, güzel ikili olacak mikrofon ses kartı önerisi de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarkı yapmak için bunlara ihtiyacınız yok. Şarkınızı kaydetmek için bir stüdyoya gidip kaydettirin. 1500-2000 civarı ödersiniz.

Ekipman alıp kullanmayı öğreneceksiniz 3-5 yılınızı alacak. Hem para hem zaman kaybı.

Şarkı yapmak için bunlara ihtiyacınız yok. Şarkınızı kaydetmek için bir stüdyoya gidip kaydettirin. 1500-2000 civarı ödersiniz.

Ekipman alıp kullanmayı öğreneceksiniz 3-5 yılınızı alacak. Hem para hem zaman kaybı.
3-5 yıl inanılmaz abartı bir süre. Stüdyodaki insanlar da annelerinden mix master yaparak çıkmadı. Kendi ekipmanınızı alın kimseye muhtaç olmayın. Son seviyeye geldiğinde gerçekten profesyonel bir kayıt alıp bu işe yatırım yapacağınız zaman stüdyoya gidersiniz.

3-5 yıl inanılmaz abartı bir süre. Stüdyodaki insanlar da annelerinden mix master yaparak çıkmadı. Kendi ekipmanınızı alın kimseye muhtaç olmayın. Son seviyeye geldiğinde gerçekten profesyonel bir kayıt alıp bu işe yatırım yapacağınız zaman stüdyoya gidersiniz.

"-Master" dediğinin ne olduğunu bilmiyorum ama Mastering diye bir şey biliyorum. Bir mühendislik alanıdır."-Annenizin karnından çıkarak "öğrenemeyeceğiniz kesindir. Ses Mühendisliği okumanızı gerektirir. 3-5 yıl cidden abartılı. Daha uzun süreler alır. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı