3500 TL üzeri telefonlara kredi kartıyla taksit

accan123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, BDDK'nın bu sene almış olduğu karar sonucu 3500 TL ve üzeri cep telefonlarında kredi kartına 3 taksit ile sınırlandırıldığını biliyoruz. Aklıma takılan bir husus var. Örneğin, 7699 TL olan iPhone 11'i ödeme aşamasında 4200 TL'sini peşin, geriye kalan 3499 TL'sini 6 taksitle ödeme gibi bir şansımız oluyor mu? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, BDDK'nın bu sene almış olduğu karar sonucu 3500 TL ve üzeri cep telefonlarında kredi kartına 3 taksit ile sınırlandırıldığını biliyoruz. Aklıma takılan bir husus var. Örneğin, 7699 TL olan iPhone 11'i ödeme aşamasında 4200 TL'sini peşin, geriye kalan 3499 TL'sini 6 taksitle ödeme gibi bir şansımız oluyor mu? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olabilirse memnun olurum.
Böyle bir hak vermiyorlar ancak kredi kartından 3500₺'yi taksitli Nakit Avans olarak çekebilirsiniz, birçok kişi böyle alıyor. Ticari Kredi kartınız varsa bankanız belirlediği taksit kadar taksite bölebiliyor.

Sonradan taksitlendirme işlemi yaparak taksitlendirebiliyorsunuz. Tabii ki bazı mağazalarda olmuyor. Örneğin ben SE cihazımı bu şekilde aldım.

Hangi bankayı kullanıyorsunuz ve hangi mağazadan aldınız ?
Abimden rica edip İş Bankası kartıyla aldırdım. Limiti bayağı yüksek onun. Tek çekim yaptı ve İşCep ile 6 ay taksite böldürdüm. iPhone SE2 cihazı İnceHesap.com'dan aldım ve sıkıntısız 2 aydır kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı