3500 TL Wireless kulaklık önerisi

Bütçe
3500
Eğer ki müzik dinleyeceğim, arada oyun oynarım, dışarıda da kullanırım, portatif, çok kullanımlı bir kulaklık istiyorum derseniz Razer Barracuda X'i önerebilirim. Kraken'e nazaran daha müzik odaklı bir kulaklık. Aynı anda Bluetooth ile telefonunuza, 2.4GHz ile de bilgisayarınıza bağlı kalabiliyorsunuz.
Barracuda X 2022'ye bir ara çok heveslendim. Yaklaşık 1900 TL civarındaydı İncehesap ve Pckolik üzerinde ama bir türlü almaya fırsat bulamadım. Şimdi 2700 vermek çok geliyor ya. Beyaz olması artı sağlıyor ama hayırlısı bakalım. Arctis 7+ elime geçince bir test edeceğim ona göre yine fikir değiştirebilirim.

Razer Kraken V3 Pro tavsiye ederim. Halihazırda kullanıyorum.
Üstelik 3496 TL iken bu fırsatı kaçırma derim.

Kraken serisini çok eskiden denemiştim. Ses seviyesi olarak çok iyiydi fakat 10 dakika kafamda tutamıyordum. Acıdan kıvrandırıyordu resmen o kadar kötüydü. V3 Pro bu yönden nasıl? Bluetooth ile telefondan müzik film performansı nasıl?

Son düzenleme:
İçlerinden en makul olanı Arctis 7+. Bütün özellikleri ortalama olan sayılı gaming kulaklıklardan. Özellikle doğal sesler konusunda çok fazla övgü almış bir ürün. Razer'ların müzik tarafında daha az performans vereceğini düşünüyorum. 3000 tl gibi bir fiyata bulduysanız kaçırmayın.
3500'e arctis 7+ almak yerine 4500'e nova 7 alınmalı bence. Bu bütçede bir ürün bakılıyorsa alınmışken son model alınmalı kanımca. 30 saat pil ömrüyle 38 saat arasında fark bence büyük.

Bluetooth ile telefondan müzik film performansı nasıl?
Kraken V3 Pro'da Bluetooth özelliği bulunmuyor. Müzikler ise bir müzik kulaklığı kadar çözünürlüklü değil ama iyi. Basslar yerinde, ses seviyesi tatmin edici, tizler yerinde. Rock, elektronik ve dubstep tarzı müzik dinleyenler çok zevk alarak dinlerler bence. Filmlerde ise THX devreye giriyor ve iyi bir sahne performansı yaşatıyor. Film izlerken ortamı hissediyorsunuz. Kendi zevkiniz doğrultusunda doğru ayarları yapmak da önemli.
Ses seviyesi olarak çok iyiydi fakat 10 dakika kafamda tutamıyordum. Acıdan kıvrandırıyordu resmen o kadar kötüydü.
Bu kulaklıkta böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tabii ki raylı kafa bandı olan kulaklıklara nazaran daha rahatsız ve Steelseries Arctis serisi gibi sünger-tekstil yastıkları yok. Burada biraz tercih meselesi oluyor. Ben gayet memnunum, aralıksız 5 saat taktıktan sonra biraz terletiyor haliyle ama hiç baş ağrısı veyahut kulak acısı vs. yaşamadım. Kulak pedlerinde kulağa temas eden kısımda deri değil, kumaş kullanılmış. Aslında bu terlemenin bir nebze önüne geçiyor.

Kraken V3 Pro'da Bluetooth özelliği bulunmuyor. Müzikler ise bir müzik kulaklığı kadar çözünürlüklü değil ama iyi. Basslar yerinde, ses seviyesi tatmin edici, tizler yerinde. Rock, elektronik ve dubstep tarzı müzik dinleyenler çok zevk alarak dinlerler bence. Filmlerde ise THX devreye giriyor ve iyi bir sahne performansı yaşatıyor. Film izlerken ortamı hissediyorsunuz. Kendi zevkiniz doğrultusunda doğru ayarları yapmak da önemli.

Bu kulaklıkta böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tabii ki raylı kafa bandı olan kulaklıklara nazaran daha rahatsız ve Steelseries Arctis serisi gibi sünger-tekstil yastıkları yok. Burada biraz tercih meselesi oluyor. Ben gayet memnunum, aralıksız 5 saat taktıktan sonra biraz terletiyor haliyle ama hiç baş ağrısı veyahut kulak acısı vs. yaşamadım. Kulak pedlerinde kulağa temas eden kısımda deri değil, kumaş kullanılmış. Aslında bu terlemenin bir nebze önüne geçiyor.

MediaMarkt ürün adında bile bluetooth ibaresi kullanınca öyle sandım. Ben de bir saattir arıyorum neden yok diye. :D

Merhaba, Logitech G733 Blue 981-000943 7.1 Surround RGB Mikrofonlu LightSpeed Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com bu ürüne bakabilirisiniz sipariş verdiniz mi bilmiyorum ama çok memnunum. Ağustos ayından belli kullanıyorum 27 saat kullanım veriyor RGB kapatırsanız ortalama bir kullanıcı için 3 gün gidiyor.
Tasarım itibari ile pek hoşuma gitmedi hocam 733 serisi benim. Boynumda kulaklığı çıkarınca rahat durması gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı