3500 TL ye Sistem Toplama

samsun11135

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben aşağıdaki fotoğraftaki sistemi topladım, yazın da almaya karar verdim. Ama size de bir danışmak istedim bu sistemle GTA 5, Battlefield 4, Shadow Of Mordor, Metro Last Light Relux, Far Cry 4, ... gibi yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunları yüksek veya en yüksek ayarlarda hiç kasmadan (dar boğaz olmadan) akıcı bir şekilde oynayabilir miyim ? Bu arada eğer parça tavsiyesinde bulunacaksanız 3500 TL nin üstüne çıkmam arkadaşlar ona göre parça önerisi verirseniz sevinirim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
OverClock yapmayı düşünüyormusunuz ? Monitör dahilmi ? Ayrıca render yapacakmısınız ? Ona göre bir tavsiyede bulunacağım...

O.C yi şuanda düşünmüyorum ileride soğutucu alırsam belki, render yapmayacağım, sistemime resimde göründüğü gibi monitör dahildir. HalimBerkAkturk arkadaşım sistemimin neresi dengesiz söylersen ona göre düzeltmek isterim.

Eğer O.C. yapacaksan k serisi almak zorundasın buda biraz fiyatı etkileyecek(100 lira kadar falan belki). Ben o.c. ye gerek duymuyorum şahsen, o yüzden böyle bir sistem koydum. Kendime de buna benzer bir sistem topluyorum, güvenebilirsiniz. En kötü optimizasyonu olan oyunu bile- yahut bir crysis 3- maks. grafiklerde 35-40 fps lerde oynatabileceğine inanıyorum. Ancak 4790 yerine 4690 alınıp ekran kartına biraz daha abanılabilir. Malum ekran kartları oyunlarda çok daha etkilidir, size kalmış.
2015-03-20 20_54_03-VATAN BİLGİSAYAR - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u.png

Z97 anakart yerine H97 anakart alınız ekran kartını R9 290 veya GTX970 alınız kasa olarak Zalman R1, Corsair Graphite 230T modellerini öneririm.

Ortaya böyle birşey çıktı.Gtx970 kaldırmıyor bütçe, o yüzden r9 290 seçtik ondan da güçten ötürü kaybediyoruz. Neyse buyrun :D
Not: Dolar kurunun düşmesini beklerseniz fiyat ucuzlayacaktır. Dolar uçuşlarda şuan. Birde indirimlere getirmeye çalışın, kar kardır :D

2015-03-20 21_15_58-VATAN BİLGİSAYAR - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u.png

Güzel bir sistem oldu bence. Son tavsiye olarak monitörü düşürüp işlemci ve anakartı yükseltebilirsin.

Ortaya böyle birşey çıktı.Gtx970 kaldırmıyor bütçe, o yüzden r9 290 seçtik ondan da güçten ötürü kaybediyoruz. Neyse buyrun :D
Not: Dolar kurunun düşmesini beklerseniz fiyat ucuzlayacaktır. Dolar uçuşlarda şuan. Birde indirimlere getirmeye çalışın, kar kardır :D
Sisteminizdeki güç kaynağı çok abartı olmuş. Ama diğer bileşenler gayet güzel.

6.PNG

r9 280x çok güç çekiyor diye biliyorum, 290x in de ona yaraşır bir güç performansı sergileyeceğini düşündüm.O açıdan 744w seçtim yani yoksa... :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı