- Makaleler
- 2
Topladığım sistemi alabilirsiniz.Benim tek isteğim GTA'da 70 80 FPS, Valorant 150 200 FPS bunları alsam yeter.
Topladığım sistemi alabilirsiniz.Benim tek isteğim GTA'da 70 80 FPS, Valorant 150 200 FPS bunları alsam yeter.
Topladığım sistemi alabilirsiniz.
![]()
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
ASUS PRIME H410M-K DDR4 SATA3 DVI PCIe 16X v3.0 1200p mATX
ASUS PRIME H410M-K DDR4 SATA3 DVI PCIe 16X v3.0 1200p mATX En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
![]()
XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram AX4U300038G16A-SR30 ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
![]()
FSP Hydro k 500 500W 80+ BRONZE kutusuz Güç kaynaÄı - inventus
FSP Hydro k 500 500W 80+ BRONZE kutusuz Güç kaynaÄıinventus.com.tr
![]()
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
İkinci el RX 570 veya RX 580 öneririm.Masaüstü Bilgisayar ve Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 2
Masaüstü Bilgisayar ve bilgisayar parçaları ikinci el, sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 2www.sahibinden.com
Ne demek istediğinizi anlamadım? Kopya mı çektiğimi mi söylüyorsunuz? En ucuz kaliteli parçaları ekledim. Galiba bu parçaları koyunca sizden çalmış oluyorum.Eki Görüntüle 739992
Sonra techno değiştir deyince kasayı da Darkflash yaptım.
Bu sistem bir yerden çok tanıdık geldi.![]()
Sadece şaka yapmıştım...Ne demek istediğinizi anlamadım? Kopya mı çektiğimi mi söylüyorsunuz? En ucuz kaliteli parçaları ekledim. Galiba bu parçaları koyunca sizden çalmış oluyorum.
Kusura bakmayın. Ciddiye aldım.Sadece şaka yapmıştım...
Bu fiyata önerilecek parçalar hemen hemen aynı zaten kızmana gerek yok şaka yapıyordum.![]()
Bu bütçede ki sistemler hemen hemen aynı oluyor.Eki Görüntüle 739992
Sonra techno değiştir deyince kasayı da Darkflash yaptım.
Bu sistem bir yerden çok tanıdık geldi.(!)
Eki Görüntüle 739992
Sonra techno değiştir deyince kasayı da darkflash yaptım.
Bu sistem bir yerden çok tanıdık geldi.(!)
Maalesef o ekran kartından daha iyi sıfır bir ekran kartı almanız için bütçeyi 500 TL arttırmanız lazım.Bu sistemi toplamayı düşünüyorum ama ekran kartı tarafında RX 560 yerine başka güzel bir ekran kartı önerme şansınız yok mu acaba ikinci el olmadan.
Maalesef o ekran kartından daha iyi sıfır bir ekran kartı almanız için bütçeyi 500 TL arttırmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.