3500 TL'ye 1150 veya X99 LGA 2011-v3

sementa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.Elimde monitör,ssd, klavye,fare vb. harddisk ve ddr3 (önerirseniz) ram'imde var.Bu parçalar dışında sistem toplıyacağım.Sorularıma başlıyorum.

1-Malum yakında hayatımıza ddr4 girdi.Ve ramlerin fiyatı çok yüksek.Ben şuan ddr3 sistem toplasam bana sıkıntı çıkarırmı oyun ve render açısından.Ben en az 3 yıl yeticek sistem sistem istiyorum ama oyunları ultrada oynatması benim için önemli değil high olsun yeter.

2-İntel yeni broadwell işlemciler çıkartıcak.Bu işkemciler içinde ddr4 kontrolcüler varmı.Yani alsam ileride ddr4'e geçebilirmiyim.Veya şuan broadwell işlemciyi beklemelimiyim?

3-Ve birde x99 sistem önerebilirmisiniz?

Toplıyacağım sistem: (render yapacığım için i7 seçtim ısısnmaması içinde soğutucuyu biraz abarttım farkındayım. oc de yapacağım.)

Dosya Ekleri

• sistem.png
    sistem.png
    61,6 KB · Görüntüleme: 263
Öncelikle sorulara pek cevap veremeyeceğim ama topladığın sistemle ilgili yorum yapayım. Öncelikle Sumo kasası tek kelimeyle canavar bir kasa. Benim bir arkadaşım amd işlemciyle kullandı stok fan soğutması ile en fazla 45 derece sıcaklık gördü. İkinci olarak ise oyunlarımı akıcı şekilde oynatsın diyorsan anakartını Gaming 5 yapmalısın.

İşlemci seni uzun süre götürecektir, ekran kartı için aynı şeyi söyleyemem. Ultra,high takıntınız yoksa ekran kartı üç yıl idare eder. Bu sisteme gtx 970 yakışır, bütçeniz varsa öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı