3500 TL'ye 2. El Sistem Toplama

ömer bartu

Kilopat
Daha fazla  
3 gündür araştırma ve hesap yapıyorum ve en sonunda 3.500 TL'lik 2.el toplama PC buldum. Yani teker teker parça topladım 2.el bi tek HDD ve anakartı 0 alacağım almak istediğim PC özellikleri şunlar
  • İ3 8100 = 685 TL
  • MSI GTX 1050 TI Gaming X = 1200 TL
  • Asus Prıme H310M-A Intel H310 = 614
  • Corsair 8 GB RAM = 550 TL
  • HDD = 412 TL
  • Toplam = 3.461 TL
Eksik var mı veya darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı H310M-K yapın. RAM'lerin sıfırı zaten o kadar Nanokatalog sitesinde. Neden 2. el ile aynı para anlamadım. Aynı şekilde zorlarsanız 2. el GTX 1060 3 GB bulabilirsiniz. Umarım anakartı ve HDD'yi Vatan'dan almazsınız çünkü paranız boşa gidecek. PSU'yu sıfır almayı unutmayın.
Anakartı bununla değiştirin.
Ekran kartını bununla değiştirin. Satıcı sadece elden demiş ama GeT ilan açmasını ve GeT masrafını kendiniz karşılayacağınızı söyleyin kesinlikle değecektir.

Anakartı H310M-K yapın. RAM'lerin sıfırı zaten o kadar Nanokatalog sitesinde. Neden 2. el ile aynı para anlamadım. Aynı şekilde zorlarsanız 2. el GTX 1060 3 GB bulabilirsiniz. Umarım anakartı ve HDD'yi Vatan'dan almazsınız çünkü paranız boşa gidecek. PSU'yu sıfır almayı unutmayın.
Ekran kartını bununla değiştirin. Satıcı sadece elden demiş ama GeT ilan açmasını ve GeT masrafını kendiniz karşılayacağınızı söyleyin kesinlikle değecektir.
Sağolun

İlgilenirseniz elimde 1060 3 GB var. 1250 TL ye satabilirim.
2 aya kadar toplamayı düşünüyorum
Vatandan alcaktım çünkü yaşadığım şehirde vatan var ama herkez siz dahil vatanı önermediğiniz için sizin önerdiğiniz yerden alıcam
Peki get masrafı ne kadar
İlgilenirseniz elimde 1060 3 GB var. 1250 TL ye satabilirim.
Bi kartın linkini atarmısınız

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı