3500 TL'ye Amd Tabanlı Oyun Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

asuss

Hectopat
Selam herkese. Bütçem 3.500 TL monitör , fare , klavye , fare altlığı her şey içinde 3.500 TL AMD tabanlı sağlam bir oyun bilgisayarı alacağım. Lütfen önerilerinizi bekliyorum acil .Yemin ederim hayali değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler ne kadar tutuyor bu sistem . Bir de İntel almama nedenim i5 darboğaz yapıyor olması. Öyle diyorlar bir bilgisayarcıya gittim o söyledi.

- - - Güncellendi - - -

Çok özür dilerim. Bu şekilde 3.500 TL'i buluyor. Demişsin bilmiyorum oyun için daha iyi diyorlar.

Sistem 3.500 TL civarında oluyor, bütçeni aşmaz yani merak etme. Ayrıca yok öyle bir darboğaz, Intel güçlü işlemciler üretir, AMD ise fiyatına göre iyi performans verebilen işlemciler üretir. Yani bütçe yukarı çıktıkça Intel kendini göstermeye başlar. Ekran kartını R9 290X yapmak isterdim ancak bütçeni aşıyor, Gtx 770'de çok güçlü bir ekran kartıdır için rahat olsun.

Çok teşekkürler tavsiyelerin için sonunda bütçeme uygun sağlam bir sistem topladım . Topladıktan sonra resmini siteye atıcam çok teşekkürler.

Tabii ki de, güzel seçim. Her kullanıcı bu şekilde renkli klavye - mouse beğenmeyebiliyor, bu yüzden sade tasarım önerdim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı