3500 TL'ye Android Telefon Önerisi

EmirhanKod

Hectopat
Makaleler
1
3500 TL bütçem var. Android telefon önerir misiniz?

• 64 GB depolama bana yeterli.
  • Ağır oyun oynamayacağım.
  • Kamerası benim için önemli, geniş çekim modu olan telefon istiyorum.
  • İnce çerçeveli olması önemli. Kalınlık anlamında değil.

Teşekkür ederim.

Sizce Poco X3 NFC nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:

Plastik kasa var evet malzeme kalitesi biraz kötü ama kılıf takıyorsunuz genelde zaten. Kamerası ise gayet güzel, kim kötü diyor?

Peki POCO X3 NFC ile kıyaslayınca kamerasının kalitesi ve yazılımı hangisinin iyidir veya iyi kötü yanları nedir?
Bozulan telefonum LG G6, yazılım konusunda ne kadar beter bir firma olduğunu biliyorsunuzdur.

Casper telefon aldım ekranı kırıldı, ekran bulamadım, elimde kaldı.
Hem Realme 7 Pro ondan daha iyi.

Yazılım olarak M51'de One UI var, 2 yıla yakındır One UI kullanıyorum ve gayet güzel bir arayüz. X3'te MIUI var, pek harika olduğu söylenemez.

Ek olarak LG'nin LG UX'u kötü değildi, niye öyle dediniz anlayamadım.
Casper zaten alınmaz da, Realme 7 Pro da alınmaz. 4000TL'ye yakın telefonda 720G çok kötü. Ek olarak Epey iyi bir site değil, bilginize.

Bence en iyi arayüz LG'e ait ama aşırı sorunlu. UX 6.0 vardı yanlış hatırlamıyorsam. Çok uzun zaman önce güncelleme desteğine son verildi zaten. Mesela telefon her gün en az 1 defa çöker 2-3dk düzelmesini beklerim. Sanal tuşları, uygulamalar ile çok uyumsuz çalışıyor.
RAM kullanımı aşırı yüksek bu yüzden uygulamalara RAM kalmadığı için çok donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…