3500 TL'ye fare önerisi

Açıkçası sora yerine A950 Pro 4K tercih etmek bana daha mantıklı geliyor.

Aralarında 8 gram hafiflikle sora önde fakat mcu olarak dareu bir tık daha iyi kaçıyor. 1800 lira olması da cabası ikisi de 4K ayrıca. Sora'da farklı bilmediğim bir husus var mı bilmiyorum ama A950 Pro 4K önerebilirim rahatlıkla.

Shape olarak A950 biraz daha bombeli bir yapıya sahip tutuşunuza uygun ise tercih edebilirsiniz.Eki Görüntüle 2072981

Mcu olarak yarışamaz a950.soranın ve Lamzu'nun mcusu gelmiş geçmiş en iyi mcu, tartışmaya açık bile değil mcu tarafı.
Sensör olarak da hafif farkla sora ve Lamzu önde.

Mcu olarak yarışamaz a950.soranın ve Lamzu'nun mcusu gelmiş geçmiş en iyi mcu, tartışmaya açık bile değil mcu tarafı.
Sensör olarak da hafif farkla sora ve Lamzu önde.
Nordic 52833, 52840'a göre %2 daha iyi benchmark skoruna sahip ayrıca 2 yıl daha yeni bir MCU değil mi hocam yanlışsam aydınlatın beni.

52833 yeni ve benchmark skoru daha iyi olabilir ama stabilizasyon olarak 52840 çok üstün hocam.
52840'ın mimarisinin değiştirilmiş versiyonu diye biliyorum 833 hakkında. Daha düşük ram'e vesaire sahip fakat daha stabil diye biliyordum. Aralarında söylediğiniz kadar büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum aslında. Yine de ikisi de tercih edilebilir gibi. Teşekkür ederim bu arada açıklama için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı