3500 TL'ye gamepad önerisi

kaaiizzeenn

Centipat
Daha fazla  
Bütçem belli arkadaşlar. ATK Battle Axe Pro almayı düşünüyorum ama bu fiyata benzer özelliklerle önerebileceğiniz alternatifler varsa beklerim.

Bütçem belli arkadaşlar. ATK Battle Axe Pro almayı düşünüyorum ama bu fiyata benzer özelliklerle önerebileceğiniz alternatifler varsa beklerim.

KAPLAN300 ile 3200 lira.

KAPLAN300 ile 3200 lira.

Kullandığınız bir ürün mü ?

Hayır, Gamesir Super Nova kullanıyorum.
Hocam bu aralar bence kimseye Machenike önermeyin. Gank tası tarağı toplayıp kaçacak gibi duruyor. 1 ay oldu halen para iademi yapmadılar. Telefonlarına halen ulaşamıyorum. Taşınıyoruz fln dediler ama biraz ayak gibi geldi bana.

Hocam bu aralar bence kimseye machenike önermeyin. Gank tası tarağı toplayıp kaçacak gibi duruyor. 1 ay oldu halen para iademi yapmadılar. Telefonlarına halen ulaşamıyorum. Taşınıyoruz falan dediler ama biraz ayak gibi geldi bana.

Açılan konudaki adrese mail attınız mı hocam? İade işlerini hallettik demişlerdi, bugün de telefon hatları açılmış sanırım. Net bir bilgim yok ama.

Açılan konudaki adrese mail attınız mı hocam? İade işlerini hallettik demişlerdi, bugün de telefon hatları açılmış sanırım. Net bir bilgim yok ama.
Yeni adreslerine iade yaptım ürünleri aldılar geçen hafta bir kaç güne iadenizi yaparız dediler bir haftadan fazla oldu halen dönüş yok. Benim param yatsın ondan sonra önermeye devam edebiliriz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı