3500 TL'ye GSYNC Monitör Önerisi

alio28390

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bütçem 3.5K. 4K arası 2K geniş ekran 27 inch ya da 30 inch aralığında IPS panel, yüksek Hz'e sahip bir monitör arıyorum.

Hem tasarım yapılacak hem oyun oynanacak. Aklımdaki model
  • LG 34UC89G-B
Bu fiyat bandında alınacak daha iyi bir model var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
LG ULTRAWIDE Monitör kullanıyorum. LG Bu işi başarmış. Gerçekten ultrawide güzel bir avantaj. Ama sistemim ne yazık ki iyi değil. Sistemine güveniyorsan ultrawide monitöre yönel.
Ryzen 7 2700x
Asus rog crosshair x470 anakart
Evga gtx 1080
G.skill 3.200 mhz CL14 ram vs.. şeklinde hocam sistemim

Ryzen 7 2700x
Asus rog crosshair x470 anakart
Evga gtx 1080
G.skill 3.200 mhz CL14 ram vs.. şeklinde hocam sistemim

Düşünmeden ultrawide al.

Şunu gördüm ki bazı oyunlarda mesela ben Realm Royale'de karşılaştım, çözünürlük 2560x1080 ama kenarda blackbarlar var. Diğer oyunlarda yaşamadım hatta GTA:SA'da bile patchledikten sonra ultrawide çözünürlüğe kavuştum.

Umarım yeni monitörün ile sorun yaşamaman dileği ile. :) Şimdiden hayırlı olsun.

Düşünmeden ultrawide al.

Şunu gördüm ki bazı oyunlarda mesela ben Realm Royale'de karşılaştım, çözünürlük 2560x1080 ama kenarda blackbarlar var. Diğer oyunlarda yaşamadım hatta GTA:SA'da bile patchledikten sonra ultrawide çözünürlüğe kavuştum.

Umarım yeni monitörün ile sorun yaşamaman dileği ile. :) Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler. Belirttiginiz model benim konuda belirttiğim model di mi hocam?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı