3500 TL'ye GTX 1050Ti’lı Sistem Toplama

umut69

Kilopat
Öncelikle merhaba. Bilgisayardan pek anlamıyorum. Bütçem 3500TL. Bilgisayarı Vatan'dan toplamak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Al sana 3000 TL ' lik GTX 1050 ti ' lı sistem hemde Vatan Bilgisayar dan :) G5400 ve gtx 1050 ti ile tüm oyunları sorunsuz oynarsın :)
sss.PNG

Evet

Sitelere pek güvenemiyorum. İzmir’de bildigim kadarıyla sadece mağaza olarak vatan var.
Ben de İzmir' de oturuyorum ve tavsiyem sitede bahsi geçen bir çok siteye güvenebilirsiniz. En ufak sorun yaşamadan alabileceğiniz en iyi sistemi paranızda ziyan olmadan alabilirsiniz.

Bilgisayarcıların Ssd' yi bilgisayarın damarı olarak tabir etmesi ve bakın Ssd var bu sistemde demesi normal. Belli bir bütçe dahilinde Ssd eklendiği taktirde hangi donanımdan kıstıklarını da bu tanıtıma eklemedikleri için bol keseden savurmak kolay. Ssd olursa tabiki iyi olur fakat sistem ilk toplanırken sadece Ssd eklemek için demirbaş donanımlardan kısmak mantıklı bir hareket olmaz. Gerçi arkadaşın paylaştığı sistemden daha iyisi çıkacaktır o bütçe ile orası ayrı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı