OCCT ile VRAM testi, 3DMark ile performansı testi ve birkaç oyun testi yapın. Bir sorun olmazsa bir şey olmaz.
Test edebilir miyiz diye sordugumda; 1 hafta once FurMark testini yapip kutuladim, cihaz çalisiyor dedi pek uğraşmak istemiyor yani.
OCCT ile VRAM testi, 3DMark ile performansı testi ve birkaç oyun testi yapın. Bir sorun olmazsa bir şey olmaz.
Param Güvende ile alsanız tamam ama elden alırken görmek lazım. İşin içinde sonuçta para var, "Uğraşamam." gibi laflar ayıp bence.Test edebilir miyiz diye sordugumda; 1 hafta once FurMark testini yapip kutuladim, cihaz çalisiyor dedi pek uğraşmak istemiyor yani.
Uğraşamam demedi kisaca uğraşmak istemiyor demek istedim çoğu kişi pg yapmıyor haklı olarak sizce alayım mı? ,Param Güvende ile alsanız tamam ama elden alırken görmek lazım. İşin içinde sonuçta para var, "uğraşamam." gibi laflar ayıp bence.
Ürünün temiz olduğunu garanti etmek için lazım, aksi durumda kumar olur ve geri almamazlık yapabilir. Bir sıkıntı olduğu zaman kaçmayacağını düşünüyorsanız sıkıntı yok, aksi durumda farklı satıcıları deneyin derim.Uğraşamam demedi kisaca uğraşmak istemiyor demek istedim çoğu kişi pg yapmıyor haklı olarak sizce alayım mı?
Yorumumu duzenledim bi bakarmisinÜrünün temiz olduğunu garanti etmek için lazım, aksi durumda kumar olur ve geri almamazlık yapabilir. Bir sıkıntı olduğu zaman kaçmayacağını düşünüyorsanız sıkıntı yok, aksi durumda farklı satıcıları deneyin derim.
İlanda ki model bu:Yorumumu duzenledim bi bakarmisin?
Urun tek fanlimi ben çift sanmiştimİlanda ki model bu:
EVGA GTX 1660 SUPER Black Specs
Baya kalın bakır bloğu var, normal tek fanlı kartlardan serin olur gibime geliyor genede FurMark lazım. Birde gürültü durumuna da bakın eğer sese takıyorsanız.
Çift fanlı olanların isim kısmı tam yazıyor:Urun tek fanlimi ben çift sanmiştim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.