3500 TL'ye GTX 1660 Super alınır mı?

OCCT ile VRAM testi, 3DMark ile performansı testi ve birkaç oyun testi yapın. Bir sorun olmazsa bir şey olmaz.

Test edebilir miyiz diye sordugumda; 1 hafta once FurMark testini yapip kutuladim, cihaz çalisiyor dedi pek uğraşmak istemiyor yani.

Test edebilir miyiz diye sordugumda; 1 hafta once FurMark testini yapip kutuladim, cihaz çalisiyor dedi pek uğraşmak istemiyor yani.
Param Güvende ile alsanız tamam ama elden alırken görmek lazım. İşin içinde sonuçta para var, "Uğraşamam." gibi laflar ayıp bence.

Param Güvende ile alsanız tamam ama elden alırken görmek lazım. İşin içinde sonuçta para var, "uğraşamam." gibi laflar ayıp bence.
Uğraşamam demedi kisaca uğraşmak istemiyor demek istedim çoğu kişi pg yapmıyor haklı olarak sizce alayım mı? ,
https://shbd.io/s/xFVPr6KD bu ilanin saticisi elden satiyor test edebilirsin dedi 4k fiyati saticida 2.el almiş

Uğraşamam demedi kisaca uğraşmak istemiyor demek istedim çoğu kişi pg yapmıyor haklı olarak sizce alayım mı?
Ürünün temiz olduğunu garanti etmek için lazım, aksi durumda kumar olur ve geri almamazlık yapabilir. Bir sıkıntı olduğu zaman kaçmayacağını düşünüyorsanız sıkıntı yok, aksi durumda farklı satıcıları deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…