3500 TL'ye GTX 970 tabanlı PC toplama

Kardeşim benim 1151 soket seçeneğine tıkladım ve sisteme uygun fiyatlı olan anakartı seçtim. DDR3 olduğuna dikkat etmedim. Emin ol yeteri kadar bilgim var ve zaten açıklamamı da yaptım.

Tamam bende bunu söylüyorum ben yorum yazıp cevapla butonuna bastığımda senin açıklaman benim sayfamda gözükmüyordu. Bu yüzden açıklamam bu şekilde oldu. Forumda sürekli böyle şeyler oluyor bu tip hatalar olunca bilgisi olmayan arkadaşların kafası karışıyor. Bunun için böyle olayları beraber engellememiz gerekir. Adam sırf yorum sayısını arttırmak için bilmediği konuda yorum yapıyor.

Tamam bende bunu söylüyorum ben yorum yazıp cevapla butonuna bastığımda senin açıklaman benim sayfamda gözükmüyordu. Bu yüzden açıklamam bu şekilde oldu. Forumda sürekli böyle şeyler oluyor bu tip hatalar olunca bilgisi olmayan arkadaşların kafası karışıyor. Bunun için böyle olayları beraber engellememiz gerekir. Adam sırf yorum sayısını arttırmak için bilmediği konuda yorum yapıyor.

Rapor butonu zaten gereksiz yere yorum yapmamak için var, rapor ettikten sonra bir daha uyarmanın ne gereği var?

@Semih Sayılgan yanlış bilgilendirme yapmayın. Gerekli araştırma yapmadan ve bilgi toplamadan yorum yapmayın.

Vermiş olduğun sisteme bakarak yorum yaptım ve rapor ettim.
Dediğiniz şeyler burada. Sisteme bakarak yorum yapmak aşşağıda gördüğünüz arkadaşınki gibidir.

En pahalı 970'i koymuşsun hocam, oradan 100 TL daha ucuz 970 bulunabilir.
GALAX GTX970 EX OC Black Edition 4GB 256Bit GDDR5 16X Ekran Kartı

Herkes hata yapabilir bunları hata yapanlardan daha iyi biliyormuş gibi yorumlar yapmakta pek doğru bir şey değil, her neyse konuyu baltalamayalım farklı yerlere ulaşmasına gerek yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı